morgon.

j a g d ö r a v t r ö t t h e t

Sådärja!

Nu var det gjort också! Gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Trodde jag skulle skita på mig men det var inte så farligt. Klart det gjorde ont men naveln var mycket värre ärligt talat.

PUSSPUSS!


Hej hej bloggen.

Nu är det kanske på tiden att jag uppdaterar lite här känns det som! Har varken orkat eller haft lust på sista tiden. Har haft annat för mig, bland annat så har jag varit i skolan, tråkigt men helt okej ändå, sedan har jag varit på stan varenda dag för att köpa lås till skåpet i skolan, men har glömt det varenda dag också, starkt jobbat! Ifredags var det 18 årsfest för Sofia och Jonna, jätte trevligt och skit mysigt ställe. Och igår vart det kräftskiva hemma hos Em så träffade jag becca också:)

Idag mår jag blää.. Har inte druckit mycket alls men det tar fan på krafterna. Detta var i alla fall sista helgen med dricka på ett bra tag. Har bättre saker för mig än att sitta och bli full, skämma ut sig och må pyton dagen efter. Kan ju faktiskt ha kul ändå. Nu när sista året på gymnariet är här så får jag allt prioritera lite annorlunda!

PUSSPUSS!

Duktigt duktigt!

Förlåt förlåt att min uppdate har sugit gubbpung på senaste tiden! Men jag har haft full rulle i skola och på stan så jag har vart helt slut när jag väl kommit hem så jag har int haft ork att skriva något att läsa.

Dagen i skolan började i alla fal med lite förvirring, trodde jag hade eng c men det hade jag inte, trodde jag hade eng skrivkurs men det hade jag inte, trodde jag hade ryska men det hade jag inte, trodde jag hade geografi men det hade jag inte så jag irrade omkring hela morgonen kan man säga! Men men det löste sig sedan som tur var.

Resten av skoldagen gick fort som bara den. Efter skolan vart det stan med jessica, josse och thai-lina. Eller stan och stan, vi satte oss på coffee house och drack flera hundra liter te och pluggade satan! Jessica och jag var duktiga som fan så nu ligger vi ett antal veckor före i planeringen i projekt arbetet! Duktiga är vi allt.

Sedan åkte jag till biblioteket och lånade en bok som jag ska läsa. Hahah det är första boken jag lånat sedan jag gick i fyran och läste Gummi-tarzan. Bra bok det;) Och jag passade på att införskaffa mig ett lånkort eftersom jag smälte mitt i sjuan.. haha jag är så smart. Men nu har jag ch Micke kollat på Jönssonligan och druckit te, jag iaf, så nu ska jag göra något annat!

PUSSPUSS!


SKÖNT!

Nu har jag och jessica satt fart på projekt arbetet! Satan vad skönt! Om jag skriver vad vi ska arbeta om så får ni lova att inte sno våra idéer. Jaja, hur påverkas barn av att växa upp i en sekt? Jämföra guds barn/familjen och amish. Och lite såånt. Intressant lär det ju bli i alla fall tror vi! Är ju alltid roligt att skriva om något som intresserar en.

PUSSPUSS!


back to school.

Första dagen på sista året i skolan var idag. Värdelöst. Har verkligen ingen lust med detta ärligt talat.. Gjorde inget kul alls, men det är ju skolan vi pratar om nu så vad har man förväntat sig? Jag och jessica följde i alla fall med Therese (jessicas syrra) till aulan eftersom hon ska börja på Tessin nu. Nervös var hon stackarn. Jag hade mer ångest för att det drar igång igen.. Men men det är bara att köra på!

PUSSPUSS!

Donken cravings

Sitter i bilen nu med jessica, timmy och micke. Har varit ute i timmys stuga sedan igår. Mysigt, satt och spelade lite ölspel och andra lekar. Efter det blev det film och soovdags. Vaknade upp i morse med cravings för mcdonalds så dit är vi påväg nu. Var bara tvugna att vänta ett par timmar så att jessica kunde köra.

Shit va svårt det är att skriva på datorn när man åker på en krokig guppig landsväg!

PUSSPUSS!

chillozz

Är hos jessica med timmy och micke och så jessican såklart:) Mysigt, har precis käkat god tacos som det bjöds på här hemma. Hehe Micke och Timmy är nog inte riktigt friska i huvet. Dem sitter och leker med leksaksbilar och skriker och har sig:P lite kul, nu vann visst timmy också..

Här ska drickas!

PUSSPUSS!

Tråkigt!

Jag har tråkigt! Kan man dö av uttråkning? isåfall gör jag nog det nu faktiskt. Hejdå!
Jag vill ha fäääst!
PUSSPUSS!






godmorgoon!

God morgon go morgon alla! Sov hos Mike inatt. Mysigt värre, tills han pratade i sömnen och sa "ööh du har förstört hela min dag!" hehe gullis:P Nu sitter vi och tittar på scrubs, bra det!

Får se vad som hnder idag. Jag är riktigt sugen på att åka upp till stockholm och shoppa men det blir nog icke så. Får nöja mig med att åka in till stan här och se om dem har fått in några shysta höst saker. Skulle behöva ett par snygga höst stövlar, mysiga koftor och jeans! Men vi får se hur det blir.

PUSSPUSS!

Trött i kroppen.

Och huvudet med för den delen. Så nu ska jag och Mickemus kolla klart på filmen på trean och sdan är det fanimej sovdags. Hoppas på en toppen dag imorgon med lite dricka om trevligt sällskap, om det nu blir som planerat för en gångs skull? Annrs blir jag nog galen på riktigt.

PUSSPUSS!


haha:D bjuds!

myspys

sitter i mickes soffa och myser och titta på friidrott. Känns bra och humöret är på topp faktiskt! Stämningen är ju lite tung, med all förståelse men jag trivs ändå. Mickes mor och far är hemma så det är mysigt. Puss och kram på anna-carin som jag vet läser detta!:)<3

Ikväll blir det nog bara mys här hemma, har fått min älsklings glass också. Nu ska jag kika vidare på friidrotten. Ska bara skryta och säga att min älskade far vart citerat på friidrotts vm på tv! "som var förre grenansvarige Håkan Öberg Fridhäller skulle ha sagt, man behöver inte få till ett kast perfekt rent tekniskt, bara man har det rätta slaffset!" Hehe min lille far har pratat om "det rätta slaffset" sedan jag var liten, trodde det var blaha men tydligen inte!:)

Och det rätta slaffset innebär väl ungefär (jätte svårt att förklara) att få till ett bra utkast och "slaffsa" till utav bara helvete med näven så diskusen flyger som fan!:)

PUSSPUSS!


Haha här har vi min ståtlige far på maskerad:P

jahopp.

Det blev visst inget ikväll. Får se om det blir av imorgon istället, det blir ju aldrig som man planerar.. Mickes pappa kommer i alla fall snart och plockar upp oss så jag måste städa och fixa lite innan vi pyser! Skriver något kul senare:)

PUSSPUSS!


Ska nog bege mig till solariet sedan också.

Sjuka människor!

Kollar på Oprah, brukar inte tycka det är speciellt bra eller intressant, men det är alltid kul att sitta och lyssna när man gör något annat samtidigt. Det handlar om någon sekt i amerika. Där pologami är det enda rätta och man lär barnen från att dem är små att man ska arbeta och gud är det största och bästa som finns. Inästan INGEN visste vem shrek, askungen, musse pigg var. Helt sjukt. Förstår inte hur det kan finnas så sjuka människor... idioter!

Nu har i alla fall micke pch pappa kommit hem så jag och mikael ska ta oss in till stan snart:)

PUSSPUSS!

taggar i min ensamhet:)




PUSSPUSS!

Hååår.

sådärja! Nu har jag duchat och tvättat håret i typ hundra år. Riktigt skönt det. Funderar vad jag ska göra av håret idag. Har man jäkligt långt hår så känns det ju onödigt att sätta upp det i en knut varje dag. Då skulle jag ju lika gärna ha kort. Så om någon har nått tips så say it!

Ska iallafall klippa av mig håret efter balen och studenten. Då vill man ju kunna ha lockar eller någon fin uppsättning med långt hår mn efter det så ryker det! Jag längtar, det kommer bli så jävla skönt att inte behöva bry sig så mycket. Men blabla nog pratat om hår.

Ikväll ska jag och Micke ta bussen tillbaka till stan. Sedan ska jag hem och byta om lite och fixa tror jag och efter det ska vi till Jessica och mysa med henne och Timmy. Hon är ensam hemma så då ska vi passa på och äta tacos i lugn och ro och kanske ta sig en öl eller två. Härligt!

PUSSPUSS!


Godmorgon folket!

Sitter här i soffan ute hos pappa och är fortfarande allergisk och härlig från igår. Usch! Men det var det värt, min lilla Lakris sötnos kan man ju inte säga nej till när han kommer och vill gosa. Sov riktigt bra inatt med men jag vaknade vid tio och var så jävla kissnödig så det var bara att springa upp haha:)

Jag bakade ju inte igår, men hade tänkt göra det idag istället så man har något att fördriva tiden med. Men det sket sig totalt för vi har varken ägg eller margarin. Så det får bli någon annan dag!

Och Jenny glizzmow, som läser detta senare idag, nu tar jag hem kameran och laddar den, när jag kommer tillbaka ska du vara redo för att lägga dig i mjölby och köra mjölnarn! HO HO! (internt)

PUSSPUSS!

sovdags

japp, nu har det blitt svensk rekord på 1500m nu också, duktig pojke! Har gosat med Lakris massor också så nu är jag allergisk som satan. Hatar mina allergier, men tänker inte hålla mig borta från mina älskade djur för det inte! Men nu är jag trött som ett as så sängen och mitt lilla hus med micke låter riktigt lockande. Så nu smiter jag över dit så hörs vi imorgon!

Då blir det mys med jessica och timmy också!

PUSSPUSS!


HAN GÖR DET IGEN!

Nej nu gör han det igen den jäveln!
tjoohoo!!!

19.19   19.19   19.19   19.19!!



PUSSPUSS!

bästa!

Det här är den bästa sovlåten någonsin! Om man blundar, slappnar av och lussnar på den här låten så lovar jag att man somnar. Den är bland thåströms (imperiets) bästa.
 

PUSSPUSS!

Mat dags snart!

Är inte speciellt hungrig men men. Det är ju alltid gott med lite mat i magen. Ida (grannen) smet över hit. Hon satt inne på willes rum i godan ro, sedan när man tittar till henne har hon slitit av armarna av willes nalle! haha:D Nu ska jag gosa med mikael, för han har äntligen slutat jobba!

PUSSPUSS!


Lakriis!

Lakris har kommit hem så jag har någon att leka med!
Skönt, då slipper jag baka hah!

PUSSPUSS!




Vad tusan ska man göra?

Är som sagt ute hos farsgubben min. Jenny jobbar, Micke jobbar, pappa jobbar, pata är hos mamma, wille hos sin far, lakris är ute, jessica kommer inte.. Så vad tusan ska jag göra? Det är inte direkt så att jag kan ta en promenad, för då hittar jag inte tillbaka, jag kanske borde gå ner och hälsa på calle fille? Han har ju ärvt någon gård eller något här ute. Eller så tar jag en sväng förbi abba benny. Hehe njaa då blir man väl dödad av nån livvakt eller något!

Jag kanske ska ta och baka något? Ja det låter som en bra idé! Men frågan är bara vad.. Hoppas vi har någonting hemma man kan baka av då. Ska kila iväg och kolla!;)

PUSSPUSS!


fakefakefake

Sitter och kollar på Project runway, det är programmet innan finalen så alla sitter och snackar och blir intervjuade. Alla är så jävla fake. Ingen står för nåot dem har sagt eller gjort. Så töntigt, kommer man bli omringad av skitsnack när man är vuxen också? Trodde folk mognade så småning om. Men sedan får man ju alltid ta amerikanska program med en nypa salt. Men är det nåot jag verkligen hatar så är det falska människor!

PUSSPUSS!

Jessica´s comming to play!

Inatt sov jag som en stock, så fruktansvärt skönt! Somnade inte speciellt sent heller så nu borde jag ju vara pigg kan man tycka men det är jag inte. Mitt huvud känns som om det är typ tio kilo tyngre än vanligt.. Men men lite frukost på det så kanske man blir piggare, ska se om pappa har lämnat något kaffe åt mig också!

Ska hämta lurn och ringa Jessica också, Hon ska nämligen komma ut till oss och bada och steka (om inte solen försvinner?) och prata projekt arbete. Faaan jag vill inte att skolan ska börja! hatar det.

Nu ska jag trycka i mig frukost.

PUSSPUSS!

Sleepy-time!

Nu är det sovdags, Föresten så blir det mjölby nästa imorn! Ho ho!

Godnatt:)

PUSSPUSS!

Gräsigt

Lite bilder från den varma dagen.


mike klippte gräset, vem ser vad det står??


Snittade en orm:)

PUSSPUSS!

..


Denna bild syns ju på blogg.se´s framsida. Så jääävla snygga kläder så det är ju helt galet. Har märk rätt länge att det blir populärare och populärare större. Själv tycker jag det är lite tråkigt. För det är något som är och har varit den stilen jag har hur länge som helst, och nu ska alla gå omkring så för att den är "inne"? Tycker ens klädstil ska reflektera ens personlighets, jag lyssnar på bland annat rock och älskar sån musik osv. Om man lyssnar på ladyGaGa, r´nb och liknande, varför se ut som en rockare? Skinnjacka, lacktights, höga svarta skor, slitna jeans, nitar, bandtröjor, är ju hur snyggt som helst, men som sagt så tycker jag det är tråkigt att  förmodligen de flesta kommer ha något i den stilen i höst.

Vad tycker ni?

PUSSPUSS!

Hem idag?

Har precis fixat klart mig och lite annat grejs. Så nu ska jag väl gå omkring här och strosa lite. Pappa och Micke kom nyss hem, Trodde dem skulle jobba till fyra men icke det. Så det var ju en trevlig överraskning:)

Man kanske ska åka tillbaka till Nyköping senare? Pappa ska ha träning vid fyra, femtiden så då kan jag hänga på i bilen, men jag trivs här ute på kandet så jag kanske stannar. Borde gå och lägga mig i solen säger pappa men jag tyckte det var kyligt ute? Eller är jag bara ovanligt frusen som vanligt kanske? Hehe ja ja jag får väl gå ut och känna efter!

PUSSPUSS!

Så dåligt!

Sitter och kollar på Days of our lives med jenny. Haha det är ju så satans pinsamt!! Dåliga skådespelare, dåliga storys, dåligt dåligt dåligt! Det är så lång ifrån vad som händer folk i verkligenheten så man blir arg. Eller vem vet snart dyker kanske min onda tvilling upp och tar över mitt liv? Skulle inte tro det. Och dem ska alltid gå omkring och tänka högt, som att man gr det på riktigt?! Nej dåliga program finns det gott om men detta tar nog priset fan!

PUSSPUSS!


Bilderna från middagen.




Onsdag.

Godmorgon på er gott folk!

Jag är fortfarande ute hos farsgubben min. Det är mysigt värre, var så länge sedan jag var här så då är det ju alltid lite extra roligt att komma ut hit igen. Igår ar vi ju som sagt i butiken jenny och jag. Provade massor av kläder och fotade och tog emot idiotiska stökiga tyskar som ville kolla på kläder, slita och stöka med allt, men inte handla något. Suck. Men det var ändå roligt igår faktiskt, hade ju glizzy med mig!

Efter det kom pappa och Micke hälsade på men dem åkte sedan. Så vi sågs i Trosa där vi käkade en bit mat. Och det var sååå jävla gott! Åt scampi och pommes, det satt fint i magen kan jag tala om. Nu ska Jenny ha en massagekund och efter det ska hon åka till butiken men jag är så trött idag så jag kanske stannar hemma. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

Nu ska jag se på svampbob!

PUSSPUSS!


Pics.

Här kommer lite bilder under dagen:)


Jag provade en tröja som drottningen hon själv har tre av. 3500 nått.


Salladspaus. Glizzat:)



Mer kommer kanske imorn!:)

PUSSPUSS!

Butiken med Jennimow

Är fortfarande i klädbutiken md Jenny. Trevligt det. Har käkat lite sallad och provat massa kläder, bland annat drottning silvias tröjor och armanijeans.:) Nu sitter vi och letar bra restauranger i Trosa för vi ska ut och käka sedan.

Nu är det te-time!

PUSSPUSS!

Glizzy och Glizzy

Nu sitter jag och JennyGlizzmow på hennes jobb, affären. Har packat upp Odd Molly tröjor nu och nu är det lite chill som gäller. Uppdaterar mer snart när jag har något vettigt att säga!

PUSSPUSS!

Morrn!

Vaknad nyss upp ute hos min "lilla" far. Mysigt mysgt. Pappa och micke är och jobbar som vanligt så jag hänger med jenny till hennes jobb i dag. Kan bli lustigt det, det brukar ju aldrig spåra ur när vi är ensamma;) Hhehe, nej nu är det frulle, sedan morgonsmoke, sedan måste jag skynda mig att klä på mig !


Sitter ute hos papalos! (pappa)

Har precis ätit ett jätte lass med mat ute hos pappsingen. Så nu är jag så mätt så jag kan nog rulla fram. Nästan i alla fall. Kom ut hit för ett par timmar sedan så nu sitter vi och kollar på friidrott, vad annars? Papa is a geek. Eller han älskar i alla fall friidrott och jag älskar han så jag offrar mig och tittar med honom.:) Snäll dotter som man är. Så betalade jag min lilla skuld till honom också, för Jenny-glizz födelsedagspresent, vilket var en tatuering som jag, pata och pappa gav henne. Så nu ska tanta målas! Kul förna.

Själv ska jag nog ta mig en dusch senare kanske, om jag känner för det och orkar, och efter det blir det självklart en kopp te. Har kommit på mig själv med att dricka jätte mycket te. Eller det är inte jätte mycket men betydligt mer än vad jag drack förut. Nu blir det ett par koppar om dagen, tur att jag satsar på att bleka tänderna någon gång i framtiden. Men en sak som i alla fall ska göras i snar framtid är att pierca sig. Två ggr!;)

PUSSPUSS!



Bilder från den bästa dagen på länge.


Älskling<3


Fridus<3


Elin<3


jag hittade en dollarsedel i elin plånbok!:)

PUSSPUSS!

Underbaaart!

Har varit på stan med mina älsklingar. Det va jääätte mysigt och trevligt att träffa alla! Speciellt Lilla Elin som man inte alls träffar ofta längre, henne saknar man alltid. Det blev en fika/lunch på princess, räkcrepes, mumma det! Sedan vart det lite shopping, eller jag ville handla men jag hittade typ inget, förutom en piercing. Så jag vill åka upp till stockholm eller norrköping någon dag så jag kan inhandla mig en höstgarderob! huhu:)

Nu ska jag kolla på top model! Tjoho:) Micke ska kolla sitt tips på datan så jag bloggar mera snart!


Nya jackan på!


Nya piercingen i!


Mer bilder strax!:)

PUSSPUSS!

Uppe i ottan.

Är faktiskt vaken ovanligt tidigt idag. Men det är bara för Micke skulle upp och jobba tidigt så han gick upp och tog på sig blåstället och allt annat skit, men sedan är min far så glömsk så han had glömt bort att lägga in alla verktyg i jobbarbilen så det gick inte speciellt bra att åka och jobba idag.. Men nu ska dom fixa lite annan skit så dem får något gjort i alla fall!

Själv ska jag pysa in till staden med 10.35 bussen, Sedan ska jag fixa min i ordning och sedan möta upp tjejerna på stan. Ska bli riktigt mysigt att träffa alla. Hoppas bara Frida L kan komma. Ska ta och messa henne nu:)

PUSSPUSS!


Ukraine time snart


Godnattis.

Sitter hos micke i harg nu, och det var ju inte igår kan man säga! Över två veckor sedan typ, förut var vi här nästan varje dag. Så det är mysigt, vi ligger i sängen och försöker hitta något bra att titta på men det lyckas vi inte speciellt bra med. Jävla tv å visa dåliga program söndagkvällar!

Har varit hos jessica och snackat lite projektarbete och druckit te och kollar lite friidrott såklart! Vi kom fram till en del saker så nu känns det i alla fall som man är igång lite. Det är väl bara att välja något som verkar roligt så ska det nog gå bra. Ska prata med pukie om vad hon har för bra tips imorgon också. Och så ska vi hålla tummarna för att vi inte får en viss mobbarlärare som huvudmentor i projektet..

Imorgon blir det fika/lunch på stan med tjejerna, d.v.s. Elin P, Frida R och Elin L. Det ser jag fram emot! Alltid kul att ses, det är inte ofta man lyckas samla ihop dem gamla. Ska skicka ett sms till min andra Fridaagull och se om hon kan hänga på. I såfall är vi alla fem, det gamla vanliga gänget från oppebytiden. Kan man sitta och snacka gammal skit och skratta.<3

Nej nu ska jag krypa ner och mysa!

PUSSPUSS!

Jag vill göra nått!

Ja jag vill göra något riktigt roligt! Vet inte riktigt vad men bara hitta på något så man slipper sitta och ruttna bort. Typ åka till liseberg, utomlands, falkenberg, åka färja, hälsa på lovisa, vad som helst! Saknar min lovisa-barndomsvän. Har haft mycket roligt i våra dagar, bäst av allt är vrenatiden. Hahah!<3

Och så vill jag åka till Afrika igen. Var ju där, eller i Botswana, Zambia, Zimbabwe, Sydafrika och Namibia, och det var bland det bästa jag vart med om. Bodde i mormors hur, åkte på safari hela tiden, badade i poolen, Bodde på hotel och campade. Det ska jag fanimej göra om! Ska bara vinna en miljon först..

PUSSPUSS!


Löktime.

Har haft en riktigt mysig dag. Känns att hösten närmar sig, det blåser som tusan ute och är riktigt ruggigt. Men desto mysigare är det ju att sitta inne och dricka te framför tv:n och bara mysa gärnet!

Just nu sitter vi och kollar på Made. Det är någon stackars stel kille som är en rigtig geek, som ska bli hiphopdansare. Kommer fan aldrig gå. Han är för nördig och stel. Hehe elak jag är. Jag som alltid brukar vara så himla snäller mot alla jag känner. Oftast i alla fall. Eller när jag är på humör för att vara snäll.

Nej nu är det te och mys i soffan med mickepicke!

PUSSPUSS!


Jag saknar Claudia!<3

Seg som satan!

Är trött som ett as och riktigt seg, kanske blir så av att städa? Har i alla fall precis ätit med Mike. Det vart gott, veg., makaroner, grönsaker och god sås. Håller nämligen på att lära den gamla skurken att laga mat. Så nu är jag trött och äckligt mätt. Kanske borde ta sig en liten powernap?

Sedan ska jag nog försöka få över Jessica så vi kan starta vårat projektarbete snart. Det är på tiden att vi klurar ihop något! Men vi har lite småplaner men det ska fixas med en mindmap och en projektplan tycker jag! Ska höra med Jessica vad hon tycker:)

PUSSPUSS!

Puh!

UUUUSSCCHH! Nu har jag städat hela lägenheten! Oh gud vad det var jobbigt.. Städade hallen, vardagsrummet, köket och mitt sovrum såklart. Bara mitt rum tog två timmar! Jag fattar inte hur det kan bli så stökigt och äckligt. Men det var ju iofs ett bra jävla tag sedan jag städade ordentligt. Kläder, smink och skor överallt! Men nu har jag dammat, plockat, vikt alla kläder, rensat garderoben och mina två bryråer, damsugit, bäddat(!), putsat fönstren och spegeln! Hur orkar man?

Nu vill jag bara mysa ihop i soffan med en kopp te så det är vad jag ska göra nu!

PUSSPUSS!




Nu är mitt lilla rum i sin ordning igen!

Good morning!

Sitter i soffan, trött som bara den. Vaknade för ett litet tag sedan, tror micke fortfarande ligger och sover den lilla latmasken. Jag gick upp när jag vaknade för jag skulle vara lite duktig och städa hla lägenheten, men fastnade framför datorn istället. Hehe men det ska väl inte vara så svårt att slita sig. Jag måste verkligen städa HELA mitt rum, ser ut som ett jag et inte vad.. Sedan har jag lovat mamma att dammsuga hela lägenheten så det ska jag också göra. Och damma. Slänga sopor. Vika alla kläder. Putsa speglarna. Och diska. Men det ska vara klart på en timme!

Jaha då är det väl bäst jag sätter igång nu då!

PUSSPUSS!

Hejhejhejhejhej

Partypoopers!

Såna är aldrig roligt. Men men ikväll var vi i alla fall ute på Hånö på någon jävla festival, chill, musik kväll eller nått. Jävligt trevligt faktiskt. God dricka, härliga människor och trevlig musik. Synd bara att det regnade som satan men alla satt i stort partytält så det var ju tur det iaf!:)

Mike och jag sitter och gluttar tv nu. From g`s to gents. Helt okej program, men det är ju repriser och reklam såklart.. Har lagt ut massa pengar på alkohol ikväll.. Men eftersom efterfesten, festen vart sabbad så känns det bara grymt onödigt..

PUSSPUSS!


Sitter och chillar.

Sitter och chillar hemma i lägenheten med jessica, timmy och micke. Trevligt trevligt. Får se vad kvällen kommer att bjuda på. Ska kanske ut till Timmys pappa på nått hamngrejs. Kan ju bli trevligt det.

Försöker göra allt för att inte tänka på att det är skola om en vecka. Så jävla deprimerande så det är inte sant! jag hatar det verkligen.. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Men va fan, jag får väl försöka hålla mig till min plan som sagt. Funkar inte det vet jag fan hur jag ska stå ut.


jag sitter i soffan med en öl och ser ovanligt fet ut:P


My lovely ones<3

PUSSPUSS!

Hemma från staden!

Nu har jag kommit hm efter en mysig lunch med Nattis. Gick och spanade i affärer och käkade grekisk pastasallad på Coffee house. Köpte mig en ny skinnjacka. Snigg som tusan!


Nya skinnjackan.

PUSSPUSS!

Ner på staden nu då

Humöret r på topp idag så jag ska göra en av de sakerna jag gillar bäst. Gå på stan och köpa onödiga saker!:) Sedan ska jag nog möta Nattis och höra om hur dem hade det på Magaluf och lite annat skit snack, alltid trevligt:) Sedan blir det nog att pysa hem till Mike och lägenheten och ta sig en öl eller två.

Micke och jag har lyssnar på denna låt typ 50 ggr nu. Partyhumöret stiiiger!


PUSSPUSS!

Bakis?

Satt nyss och läste på Aftonbladet.se, där de skrev om "de bästa bakistipsen" Och jag som ofta blir äckligt bakis tänkte lsa och se om det var något att ha.. Jaja här kommer tipsen (som verkar lite fåniga enligt mig). Jag kortar av dem lite, vill ni läsa hela artikeln får ni gå in på Aftonbladet.se.

- Drick mindre mängder. Mindre än vad? Och är det inte redan ganska uppenbart?
- Drick ordentligt innan du går och lägger dig. Dricka ännu mera? Låter inte bra.
- Varva med icke kolsyrat vatten. Bubblor är tydligen bakisframkallande!
- Ät bananer eller tomater innan du somnar. Ja då är det bara att pressa i sig tomater då. Gott!..

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker dessa "tips" var väldigt skumma. Antingen en sommarjobbare, eller brist på bra artiklar. Det måste väl ändå finnas viktigare saker att skriva om i en av Sveriges största dagstidningar?


Ta en av dessa. Men glöm inte att varva med tomater och icke kolsyrat vatten!

Jävla piss väder!

Ååh varför kan det inte bara vara sol och stek hela veckan? Skulle vara så förbannat jävla skönt. I tidningen står det att det kommer regna också. Kuuul.. Jag ska i alla fall kanske fika med carro idag och kanske fika med Nattis:P Nattis kom hem från utlandet i veckan så det blir nog mycket prat kan jag tro isf.

Nu ska jag nog göra te och försöka piggna till!

PUSSPUSS!

Sova kanske?

Känner mig riktigt trött nu. Ska bara kolla av på datorn först och sedan kolla film med micke tills jag somnar i soffan. Kommer inte orka ta mig till sängen sedan så Mike får allt ta och bära mig. Eller rättare sagt rulla mig in till sovrummet:p Nu ska vi i alla fall se Envy. Småkul rulle med Jack Black och Ben stiller. Två av mina favorit skådisar. Jack Black är ju verkligen bäst. Älskar hans ansiktsuttryck, röst, rörelser, allt! Behöver nästan bara se han så börjar jag skratta. Han är så jäkla braa!

Godnatt sötnosar!

PUSSPUSS!


mysipysimikeygos

Hemmakväll.

Hemmakvällar är jävligt mysiga. Med rätt vänner, lite god mat, öl, och saker som underhåller. Men om man nu vill hitta på något roligt i denna stad så VAD finns det att göra i Nyköping?? Ja man kan ju gå på bio (tråkigt) gå på stan (för liten), gå ut (krogen brinner ner)+(man blir pank), gå en promenad (vem orkar?).. Visst det kanske inte finns mer i någon annan småstad med ååh vad tråkigt det blir att inte ha något att göra i längden.

Men som sagt, mysiga hemmakvällar är det som får duga för mig ett tag framöver. Man blir bara pank, superbakis och det blir alltis bråk och slagsmål om man går ut.

PUSSPUSS!


Jessica likes food!

Jessica och timmy har vart här i tjugo minuter. Jessica har pratar om ingredienserna i pannkakor i tjugo minuter! hahaha! Knasbollen min<3 Nu ska vi nog kila oh köpa pizza och fter det blir det öl! Ymmi ymmi ymmi i got love in my tummy!

Jaja jag har inget vettigare att säga så jag säger;

PUSSPUSS!

Sååå.

Färdigfärgat! Det blev den vanliga mörka såklart. Trivs inte i någon annan färg tror jag, inte ens slingor. Lite tråkigt faktiskt. Så fort jag är på vg att färga i någon häftig färg så ångrar jag mig. Så fort jag färgar håret ljust så färgar jag tillbaka det dagen efter typ. Men men man ska ha det man trivs i! Och nu när det är nyfärgat så känns det skönt. Luktar gott, fluffigt, och inte alls slitet. Men jag ska ändå toppa det nästa vecka. Klippa ordning på luggen ska jag göra också.

PUSSPUSS!


Färga håret jao!

Nu ska jag kila iväg och färga håret mitt! Ni får hålla utkik här vilken färg det bliir huhu:D

PUSSPUSS!


Orange?


Svart?


Ljust?

Självdiciplin.

Ja nu när hösten närmar sig med stora steg betyder det att på något sett att sommaren har försvunnit och därmed ledigheten och det värsta av allt; Dags för skola igen. Men det är lugt, jag har lagt upp en plan. En plan så jag slipper dö av hjärtatack det här året också. Förra året hade jag inte världens bästa upplägg om hur och när jag skulle skulle få alla uppgifter, prov, och arbeten klara. Man kan säga att det blev kaos eftersom jag hade 13 saker att göra två sista veckorna. Jag är en sån som gärna skjuter upp saker, gärna alla saker, så jag får lite ledigt just då.

Men inte detta år inte. Nej för nu har jag ju en plan. Jag ska gå till skolan fast jag är trött och kroppen skriker efter sömn. Och sedan ska jag stanna i skolan fast kroppen skriker efter en mysig fika på stan. Sedan ska jag göra alla läxor och uppgifter, plugga till prov och arbeten fast kroppen skriker efter att gå ut och ha kul.

Man kan väl säga att min plan går ut på att göra tvärtom mot vad jag egentligen vill, och skulle göra. Istället för att göra det kroppen vill ska jag göra det hjärnan vill. Innerst inne vet jag ju att jag hamnar i trubbel om jag inte gör det jag borde. Det är sista året och sedan slipper jag det här. Så nu ska jag göra det sista till det bästa! Även om jag inte kommer ha tid för annat nöje än student festerna, men det kan jag leva med.

PUSSPUSS!


dags att bli pluggis

Hej datanördar!

Just nu sitter jag och blir attackerad av den lilla valpen. Hahah han är så sjukt envis så det är inte sant. Nu ramlade han ner för soffan också..Duktig pojke. Äntligen smet han iväg och dricker vatten. Tror han vart sur när jag inte ville låta han jucka sönder mitt ben..

Ja ja, får se vad dagen bjuder på idag, nu måste jag springa för hundfan äter upp soffan!

PUSSPUSS!

Ny design!

Nuu har jag äntligen ny design, inte jag som gjort den så jag tackar camila.webblogg.se   ! Jätte duktig tjej:)

PUSSPUSS!

Jag får ett utbrott!

Snart blir jag galen på det här. Har setat länge nu och försökt komma underfund med hur jag startar min cam men det har inte funkat. Så jag har letat efter handboken och när jag äntligen hittar den står det bara "ladda ner ett annat program, från en annan leverantör". Men ååh! det fattar jag väl om det inte funkar! Men VILKET program?! från VILKEN leverantör?! Åååh hjälp behövs.

PUSSPUSS!

Valpis är söt!

Nog för att han är ett monster och vill döda mig så är han ju för gullig ibland! Nu ligger han och piper jätte ljust i sömnen och vrider och vänder. Men nu jäklar måste han nog gå ut! Fan..

PUSSPUSS!


Godmorgon folket!

Vaknade nyss. Har ju fått den underbara uppgiften att vara valpvakt fram till två idag.. Hm. Just nu går det faktiskt bra, han ligger och sover på mina fötter. Eller så fejkar han och ligger och smider planer om hur han ska döda mig. Igår hittade han i alla fall på en jätte rolig lek under den korta tiden jag var vakt. Den heter "smit in på Matildas rum, ta något hon gillar, göm dig under sängen och bit sönder det"..

Men som tur är kommer mamma i alla fall hem vid två så då blir det fika på stan med Carro-sötan. Fram till dess är det vl bara att fördriva tiden framför datorn antar jag:)

PUSSPUSS!

Men kom igen..

Hur kan 62 pers kolla och läsa runt här utan att nån lämnar en komentar eller två? Mooorrr ouppskattat!


Klippa lugg ingen? Dock inte så lång kanske:P

Ny design imorn!

Jajjebjörn, imorn kirrar jag ny design mannen!

Funderar.

Sitter i soffan med Mikey och funderar på vad som händer i helgen. Skulle åkt ut till festivalen men nu vet jag ej om det blir så.. :( Men jag har sett fram emot det så jag får väl åka dit själv. Annars kanske jag hänger med Mamma till Janne med Micke om han vill det, eller så är vi ensamma i lägenheten och bara chillar. Eller så tar vi en roadtrip till irak eller gotland. Vi får se vad som händer!
Nu ska jag glutta tv vidare med Mikeymow, Älskar dig.

PUSSPUSS!

Mikey på vääg!

tjooo!

Jag vill bo utomlands. Och lite om kungar.

Så om någon rik eller jävligt generös människa läser detta tycker jag att den personen ska sponsra min flyttning med ett par miljoner. Fatta liksom att ha en lyxvilla precis vid havet, en vit sandstrand, fet pool, egen bar, sedan ska jag ha en egen slyna som ska skjutsa mig in till centrum, bära mina shoppingkassar o.s.v. Då skulle jag såklart ha massa extra sovrum där min bästa ska bo med mig. Sedan ska vi steka hela dagarna, bada, shoppa, dricka, mysa, gå ut och käka, ta ett nattdopp och sedan sooova bort halva dagen! Synd bara att man är fast här och förmodligen kommer vara det resten av mitt liv. Är det konstigt att man blir less?!

Jaja, kom i alla fall nyss hem igen. Var på stan och lämnade puppy till Pata sedan pratade jag lite med Clas och co. Efter det åkte jag och mötte min sötnos Claudia som ska åka till Rhodos det lyckosen! Ha det så jäkla roligt hjärtat. Nu sitter jag hemma i soffan med mamma och dricker te och diskuterar varför den kungen gifter sig med blir drottning, och den drottningen (i detta fall prinsessan) gifter sig med inte blir kung. Han blir inte ens pring tror jag, herting av nått men inget annat. Så vitt  jag vet i alla fall. Jag ska kolla upp det nu!;)

PUSSPUSS!


mysig bild, fast vi ser fåniga ut:P


Grattis Therese På Din 16årsdag!

Idag fyller Jessicas söta syster Therese 16, så GRATTIS TILL HENNE!

...

Fan jag är fortfarande riktigt besviken. Men det är väl inget i jämförelse med hur du känner just nu. Ledsen, arg, besviken, sårad, saker kunde ha gjorts på ett smidigare sätt! Har fortfarande svårt för att förstå det.

But my compassin only goes out to those who deserve it.

Anyway, Nu ska jag vara valpvakt. Han har blivit riktigt stor nu byrackan. Han kom nyss hem från en prommis och det första han gjorde var att springa fram till mig och ta ett ordentligt bett i mitt hår för att sedan låssas att det var ett byte som han skulle döda.. Sköönt!:P

Mikael ligger fortfarande och sover men det kan han gott få göra. Han låg väl och kollade på film hela natten när jag sov antar jag:P

PUSSPUSS!


Mmm God morgon.

Dålig jävla pissdag igår. Älskling<3 Allt löser sig..

Idag blir det nog bara en riktigt lugn dag. Orkar inget annat.

PUSSPUSS!



Hej och Godmorgon!

Hur har ni det? Själv är jag trött och lite smått panikslagen. Får panik bara jag tänker på att det snart är skola. En och en halv vecka kvar liksom, det är ju ingenting! Känns som tiden kommer flyga iväg och helt plötsligt sitter man där i skolan och halvsover över en bänk. Inget jag ser fram emot.

Idag ska jag nog försöka få någon att vilja gå på stan med mig;)

PUSSPUSS!


Trött och Nyduschad.

Sköönt värre säger jag bara! Köpte nytt shampo och balsam idag så vi får se om det va bra eller dåligt. Snart ska jag klippa mig också tjoohoo!:D Känns alltid bra att få bort lite av frillan.

Tror inte det blir att hitta på något mer för idag. Timmy och Jessica var här ett tag. Vi körde ett spel som heter "trodde du ja!" Skit roligt, man får ultimatum, fördomar och utmaningar. Utmaningarna är det som är roligast, i alla fall när man inte får dem själv. Det kan vara till exempel att dricka salt och vatten, äta peppar, gräva i sopkorgen, kleta kaviar i ansiktet osv. Kul att se när andra gör sånt! ;)

Nu har Mikael gjort kvällis te åt mig:) Vanilj=favvo!

PUSSPUSS!


Nu pyser jag och Jessica och Solar!


Många idioter finns det!

Har precis kollat klart på flera avsnitt av Outsiders med Mikael. Och en sak är ju säker; Fy helvete vilka sjuka människor det finns! Bara av det avsnitten vi såg nu fanns det med,

~ Vuxna män som tror dem är bebisar och har blöja osv.
~ Nudister/naturister.
~ Manliga horor.
~ Folk som har djupa relationer med dockor.

~ Gamla som spelar in äckliga porrfilmer.

Idiotiska människor!


Men men man får väl acceptera alla för den dem är och framförallt för dem står för den de är.

PUSSPUSS!


Kolla på hela:D



Låten är bäst!

Morrn morrn!

Vaknade för ett litet tag sedan. Av valpen såklart, ylade och skällde som bara den. Sedan när jag gick ut var han hur jobbig som helst, men han tuktades upp av en mästare och blev en liten snäll valp:)

Planen för idag var egentligen att åka ut till Jogersö med Elin och Micke men vädret var inte det bästa i morse så vi sket i det. Men nu tycker jag att ädret ser rätt skönt ut egentligen så jag kanske tar mig en solning idag igen? Annars blir det väl en sväng på stan eller något sånt. Jaja vi får se helt enkelt!

PUSSPUSS!


Mormor kom på besök:)

Idag tog vi tag i våra liv och hittade på något utanför Nyköping, ända till oxelösund faktiskt;) Åkte med Elin till Jogersjö och solade lite. Trevligt det. Sedan åkte vi hem till stan där mormor och Göran hade kommit på besök som trevlig överraskning. Det blev middag ute och nu sitter vi hemma igen och lyssnar på cp valpen. Suck

Här kommer lite bilder från dagen.

PUSSPUSS!


Jag på väg till ica för att möta Elin.


Mike också.


Elin fick låna min färgpennor och målarbok:P <3


Hm!

Hur kan 33 pers ha läst denna blogg redan idag och inte en enda jävel orkar lämna en komentar? Det känns som slöseri med tid.

2 veckor kvar!

Usch och fy fan i helvete.. Det är bara två veckor kvar på hela sommarlovet. Jag vill bara lägga mig och dö. Hur fan kan det ha gått så fort?! Visst jag har jobbat men ändå. Det här är riktigt deprimerande. Om det är något jag verkligen hatar så är det vinterhalvåret och den där jävla skolan. Men jag ska försöka hålla humöret uppe så länge jag kan. Det är ju bara ett år kvar, hur svårt kan det vara?

Öööh, nej nu ska jag slita upp micke och hitta på något. Kan inte slösa bort mina sista dagar av frihet!

PUSSPUSS!

Hej hej vänner!

Nu sitter jag nyvaken i soffan och kollar på Tyra Banks show, hehe. Men nu är det visst paus så jag passar på att lägga in bilder från igår!












God natt!

Jaja jag säger god natt nu kompisar. Lägger upp massa bildr under dagn ist. Sov sött nu!

PUSSPUSS!

God kväll!

Nu har vi (jag och Jessimow vart hos gull Em och träffat Becca med flera. sköna tjejer det där. Sen drog vi hem och tog lite galna bilder och sen ner till gripsholmsparken för lite mer dricka och träffa de andra alltså micke och timmy. Trevligt det också, sn blev det pommes och hemgång. nu sitter jag och babe och kollar lite natt tv.

PUSSPUSS!


mer bilder imörrn folket!

God eftermiddag!

Nu har jag vart på stan med Timmy Jessica och Micke. Köpte snygg skor och så satte vi oss på Rockbaren ett litet tag för att sedan gå hem och stoppa något i magen.

Nu kommer lite bilder iaf!




Ser sliten ut:P


Mikael blev trött av att gå omkring.

God dag!

Nej nu jäklar måste jag hitta på någonting att göra. Ska dra med med gänget och sola tror jag. Kan verkligen inte sitta inne när det r såhär fint väder. Då känns det som man lika gärna kan gå och dööö. Och det vill vi ju inte! Så nu är det dags att gå ut!

PUSSPUSS!

God morgon!

Vaknade nyss ensam. Micke hade smitit iväg och lagt sig i soffan för det var så varmt. Jag kokar alltid när jag sover. Man kan typ steka ägg på mina lår:P Gårkvällen var toppen fram till slutet nät vissa alltid ska förstöra kvällen. Men men vi tar nya tag och gör denna dag och kväll ännu bättre!

PUSSPUSS!


Fäärdig!

Med jobbet då såklart. Riktigt skönt ska jag be att få tala om. Slutade ett idag också så det var extra skönt. Em och Becca var gulliga och tog md mig till afterwork,, d.v.s. öl och pizza:) mumsigt värre så det tackar vi för! Sedan begav jag mig hem, bytte om i några timmar ( det är alltid lika frustrerande ) och sedan gick jag ner till Rockbaren och mött Mick och Timmy. Vart lite mer dricka där, men sedan tänkte vi att vi skulle lugna oss lite eftersom klockan inte var mycket så i gick hem och käkade lite. Jag åt pasta (såklart! ) och stuvad spenat. GOTT!

Nu ligger vi i sängen och funderar på om vi någonsin kommer orka resa på oss igen. Får se hur det blir med den saken. Men om vi nu skulle göra n kraftansträngning och resa våra fläskiga ryggar från en mysig säng, så möter vi upp Timmy och kanske tar en sväng till Frida och Andreas:)

Hönsa är döe.
Å tuppen e full.
Å griseknoa e full.
Å vad beträffar Emil sååå..
Ja Emil e också full!
 
hahaha!:D

PUSSPUSS!


Det har varit lite dåligt med nya bilder, men det kommer, det kommer. 

Öl på torget och Idol

Det är ungefär vad kvällen består av. Slutade sent så vi skyndade ner för att se Nyköpings idol. Va sämre än förra året faktiskt. Och efter det vart det öl på torget. Vi ska gå ner och fortsätta kvällen nu!

PUSSPUSS!

jag vill inteee!!!

Vaknade upp till världens finaste, varmaste och skönaste väder. Satte mig på ballen med Mike och det va så jävla varmt och skönt. Men nu är det roliga över för det är dags att cykla till jobbet. Som tur är så är det i alla fall min näst sista dag och imorgon slutar jag ett. SKÖNT.

Nu ska jag bege mig.

PUSSPUSS!


Happyfaces! :)

Timmy är ett äckel

Han gjorde nyss bävernäve på mig som stank apa.. Får lite spykänsla varje gång jag andas med annars mår jag prima. Slutade ett idag så då åkte vi ut till Stendörren med lite käk och gott för att sola och mysa. Det var trevligt värre. Efter det gick vi ner lite på stan, kollade in Alkazar eller hur det stavas. Det var vl inte direkt mycket att hänga i julgranen, men många andra verkade gilla det så det var ju roligt. Inte min musiksmak riktigt kanske..

Jag gjorde världens tabbe igår.. Råkade raka mig med rakhyveln genom nageln in i köttet under nageln och det sved och blödde satan.

Nu ska Timmy och den lilla blonda hem så det är dags att ta farväl.

PUSSPUSS!


JAG SAKNAR DIG!

Mina fötter luktar apa.

Så går det när man jobbar hela dagen i svettiga plastskor.. Men men:) Just nu sitter jag och tittar på när Micke och Timmy spelar Gudfadern. det gör mig sugen på att titta på alla tre filmerna. Micke fick dem av mig i julklapp förra året så jag ska nog sno dem någon dag och ha Gudfadernkväll/natt. Låter som en bra idé.

Vädret har varit grymt skönt idag så jag var lite sugen på att stänga konditoriet och sticka och bada men det var bara en dålig snilleblixt jag fick. Har i alla fall hört att det ska bli fint väder resten av vecka så något skoj ska det allt hittas på! Det måste det. Det är ju "nyköpings festdagar" så vi får väl se om det blir någon fest eller om det blir lika tråkigt som varje år, vad tror ni?

PUSSPUSS!


3/8. Pappabilder






GRATTIS FAAAR!

Idag fyller min käre gamle far år, 48 blir gubbtoken. Har en tårta och ett gäng chokladbollar med mig från jobbet. Det är varmt som sjutton ute så jag sitter och funderar på vad fan jag gör inomhus, i soffan, framför tv.n, med datorn i knät?! Nej nu får jag ta och hitta på något innan jag ska bege mig ut i trosa skogarna!


PUSSPUSS!


Hej På Er!

Jag har verkligen sugit pung på att uppdatera denna blogg på sista tiden.. Men men snart slutar jag jobba (bara en veca kvar) och då ska jag bli datalök på heltid igen! 

Men nu behöver jag snabba svar!
Vad fan ska jag ge pappa imorn på hans 48årsdag?!
Han gillar det mesta men jag har inte den blekfetaste om vad han ska få..

Nu ska jag chilla vidare

PUSSPUSS!


RSS 2.0