...

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår



Ni är bra på att snacka

Ni ska luska och luska tills ni får fram nått värt att gå runt och snacka om. Fatta att man kanske inte vill ha ledsna blicka och en klapp på axeln? Tror ni det blir bättre? NEJ

Bilder från igår

igår fyllde allas våran bästa älskling Frida äntligen 18!!<3

Detta firades såklart med kidnappning, ont i röven och diverse andra regioner i det området, suprise tacos, kladdkaka, sprit och mys för att sedan dra vidare på Tellus. Skit bra kväll om man bortser från att jag tappat mitt kort, mitt leg, mitt GK kort. Kortet spärrade jag dock 20 minuter senare så försök inget fuffens ni som hittar det. Och det är tillåtet att skratta åt mig leg bild! :) (tack frida,  frida, andreas och elin för en lyckad kväll!)

Det här är bara bilder från tellus, hoppas på att frida skickar alla andra senare idag.





PUSSPUSS!


min pärla!

var nyss på stan och träffade mitt hjärtegull fridus. Det vart frukost på café blatte, d.v.s kladdkaka med grädde och kaffe:) Massa skitsnack och skratt. Alltid lika trevligt och alltid lika mycket flashbacks från oppebytiden. Nu har jag städat mitt äckliga rum och mitt äckliga kök. Micke var snäll och hade diskat det gigantiska berget med disk. Duktig karl det där:)

Nu ska jag sätte mig och försöka plugga... Sedan blir det nog chill med jessica och timmy.

PUSSPUSS!


har man tråkigt så har man.


Några bilder från igår.


Hemma hos Frida och Andreas.

Jag och Frida<3

Claudia<3



Hemkommen och fräsh, hej ölmage. :D

Godmorgon.

Det var ju studentfest igår-med ett värdelöst tema och pinsamma personer. Fattar inte hur ni kan skämma ut er sådär?! Aja erat liv, ska inte lägga mig i utan låta er göra bort er "sexy mamas"...

Men förutom det så var det väl en helt okej kväll. Har väl definitivt haft roligare. Skönt som fan att det är fredag idag, känns som lördag. Jag sov till halv två idag men hade tydligen ringt och sjukanmält mig i sömnen som ur va. Hostade som en get i morse också med det är gett sig nu..

PUSSPUSS!

RSS 2.0