Har ni tänkt på en sak?

Att när man var liten, eller i alla fall när jag var liten, kändes sommarlovet som ett halvår och det regnde kanske tre dagar.. Man åkte och badade, lekte i trädgården, lekte med Elin och Frida, åkte till Västkusten.. Och det var sol varje dag. Nu känns det tvärtom. Sommarlovet känns som en månad, och det är regn nonstop. Jobba måste man göra också. Och städa. Och köpa mat.  Och massa annat som man inte har lust med..

Men det var den gamla goda iden, nu borde man kanske växa ifrån det och bli vuxen? Nej så illa får det inte bli!

PUSSPUSS!




Bilder från L & G.


Chill nere på bryggan


Anna och Nassit, sötnosar.


Gabriella, 18åringen. Louise fångades inte på bild:( :P


Malin och Julia.


Anna, Nassit och Bellis.


Nattis och Amanda drar en shot.

PUSSPUSS!

Samma gamla vanliga.

Ja, samma gamla vanliga dag som de senaste två, tre veckorna.. Började med att cykla från Harg vid halv sju. Jobbigt som satan lat som man är. Men sedan vart man lite pigg och glad på jobbet i alla fall. Tiden gick fort, slutade ett, och sedan vart det en sväng ner på stan med Frida hjärtat:) Mysigt värre.

Köpte mig en kavaj.



PUSSPUSS!

Världens bästa

Ja, jag är nog världens bästa på att uppdatera min förbannade blogg. Jaja idag har jag jobbat och sedan KÖRT bil med jessica som lärare huhu:D Nu ska vi kolla på hitta nemo och chilla med godis. Kommer bilder och annat sköj imorn..

PUSSPUSS!


Morr.

I morse var den enda dagen på heela veckan som jag kunde få sova ut, men icke det nej.. Pata och äckelvalpen väcker oss i ottan... Jag kommer bli galen i huvet.

Igår var jag, jessica, micke och timmy i stockholm. Hade tänkt shoppa massor, skulle leta efter en kavaj, plånbok, piercingar och lite mer men hittade inte nått. jo, en tablettask som mucke fick:) Jessica köpte lite saker, micke en tröja och kallingar och timmy en skinnjacka.. Jag vill ocksååå..

Sedan skulle vi till Heron för att gå på bio, Public enemies, skulle vi se. Innan skulle vi käka på Amazon, min favvo resturang. Tog ett bra tag att få in maten och när jag ätit halva min pasta såg jag att det va nått skumt i den. Micke fick såklart provsmaka och det visade sig vara köttfärs.. Mmmm va gott! Så jag fick en ny, sedan missade vi bion.. Va dem tvugna att lägga dött äckeldjur i min mat??

När vi väl kom hem fick vi för oss att gå ut och ta en öl, så vi gick till Skeppsbron, där va det inträde så det sket vi i. På Café krogen va det 20 och på hamnmagasinet är det laame så vi gick till Tovastugan och kollade på när det gamla folket fick sig en öl eller två för mycket och dansade till dansband. Rätt mysigt ändå. Sedan var det läggdags..

Nu ska jag försöka få Jessica att släppa timmy ett par timmar så vi kan gå ner på stan och sedan åka till Louise sommarplace för att fira henne och Gabriella. Grattis i efterskott sötnosar<3


PUSSPUSS!


Vart tog min älskade sommar vägen??

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en seg dag på jobbet.. Men det var ndå helt okej, började ju tidigt så jag slutade nyss, vid ett tiden:) Får väl se vad resten av dagen bjussar på. ut i solen förmodligen! Det är ju shortsväder, men mumi tvättade mina Zara shorts så dem fick fulis färg, men men det är skit samma.

Nu ska jag försöka hitta på något vettigt att fördriva tiden med.

PUSSPUSS!


SÖTASTE PARET

sovadags

Nu är det dags att sova, har jobbat hela dagen.. Eller först va jag på stan med Pata sedan fikade jag med frida och frida som kom till jobbet och underhöll mig:) Sedan kom även Jessica, Timmy och Mike. Ska bli skönt att gå och lägga sig i skaplig tid för en gångs skull!

imorn är det jobb till ett som gäller sen vete fan vad som ska hittas på.

PUSSPUSS!


Blideernaa.




jobb och shopping.

Inte helt fel det..Men dagen började inte speciellt bra. Jag försov lite. Satt uppe till typ två och sjöng med pata, så satte jag klockan på sex så jag skulle hinna snooza, men sen måste jag ha stängt av den i sömnen.. Vaknade och tittade på klockan: halv åtta.. och ska jag va på jobbet!. Slängde på mih leans och tröja sen cyklade jag iväg (i motvind) till jobbet.. Men jag va snabb som blixten för jag kom bara 10 minuter försent. Men mjölksyran i låren ska vi inte tala om..

Sedan kom jag hem, träffade Jessicus på stan för att spendera mina sista slantar.. Men det var det värt! Köpte skor, klocka, och linne. Är helt kääär i skorna, lägger ut bilder på det nya snart!;)

PUSSPUSS!

Dags att sjunga.

Japp, nu är det dags att pigga till sig och sjunga lite med syster Pata. Kom nyss hem från Claudia, nice nice. Har setat och chillat hos grannen och lökat och pratat lite. Skönt att få rensa tankarna lite.<3 Men fy faan så blöt jag blev när jag gick hem.. Det spöregna hela vägen så när jag kom hem såg det ut som jag hade duschat med kläderna på..

PUSSPUSS!

.

du springer över tundran och skriker högt när du vet att ingen annan ser
jag skrattar inte längre, jag mår illa när jag ler.

Stan med Jessica nyss, det blev ett par örhängen, två armband, en myströja och en fika. Sedan kom Claudia, Veran och Sonny. Efter det åkte jag och Jess till badhuset och solade, eller jag somnade så det kändes som jag bara låg där och svettades i onödan.. Men jag had armband på mig så lite skillnad belv det allt vilket är prima. Ska väl hoppa in i duschen och ta en iskall dusch snart.. Skönt det.

Sen bär det nog av till Claudia, hjälpa lite med matten:)

jag blir galen.

PUSSPUSS.


Nya byxorna


ett av armbanden och ringen

Jessicaaaa!

Jessica babe kom till mig nyss när jag hade vaknat till liv. Mysigt värre, vi ska ner på stan och sprätta pengar på stan sen är det förmodligen dags för lite solning. Har typ blivit vit, det är inte okej när det är sommar. Men hur skulle jag kunna få njuta lite av solen när jag står inne i ett konditori hela dagarna? Men men nu blir det fakesol och sen ska jag aldrig mer klaga på jobbet!

Kläder kanske?

PUSSPUSS!



JESSICA & MATILDA + SOLEN

Meningen med livet?

Nu har de två skarpaste hjärnorna slagit sig ihop och kommit fram till svaret på denna eviga fråga.

SVAR: Mat, Sex + cigaretter

Oliver och flädersaft.

Samlade kraft och tog mig hela vägen till ica nyss. Skulle handla lite Tuldagott så jag kan sitta och tröstäta och mys hela natten lång. Skulle köpa mumma ost och mumma yoghurt men ickepickepenis, det var slut så det fick bli pasta och grönsaker och annat gott. Sååå skönt att jag inte jobbar imorn!!!

Nu ska jag göra matildas special pasta;)

PUSSPUSS! 


Min nya favoritmysbild med valpman.


Helt jävla slut.

Gårdagen började skit bra. Var riktigt taggad och sedan kom det massa roligt folk, bl.a. carro och camilla och claudiaaa som jag inte har sett på alldeles för länge! Resten av kvällen orkar jag inte skriva nått om.. Denna dag har ju inte vart speciellt bra.. Somnade fyra, gick upp tjugo över sex, tog en kall dusch sedan var det dags att bege sig till jobbet.. Portdörren sönderslagen, min cykel sönderslagen blaablaa...

Timmarna gick sgt på jobbet, mammagull som jag inte träffat på år och dagar kom förbi med en puss på kinden och en slant, nu åker hon till janne igen så jag har lägenheten för mig själv denna helg vilket känns underbart! ^^ 

Ikväll ska jag bara vara själv och titta på det jag vill på tv och äta nått riktigt jävla gott!


PUSSPUSS!

,

OACCEPTABELT

jag tar fan inte mer skit av dig lilla gubben gör vad du vill. jag skiter i vilket.

Stukad fot.

Japp, då var humöret på topp igen då. Eller det är inte så jätte dåligt för Pata, som kan lite skit, har tejpat foten min. Aja jag tar det från början.. Igår var vi och käkade på donken vid halv tolv tiden kanske. Sedan blev det en sväng till elgiganten på Gumsbacken för att fixa ett par saker;) Sedan skulle jag höppa ner från värsta kanten så såg jag att det var glas under så jag gjorde en fiffig undanmanöver, vilket ledde till ooooont!

Jag ropade på Micke så han fick bära mig till bilen (TACK BABESSON) och nu imorse så skulle jag gå upp och sätta på tv:n men Pata glodde på min fot då såg jag allt att den var blå och svullen som bara den. Tejp tejp..

Nu ska jag till jobbet och lida!

PUSSPUSS!

Jahaja.

Har precis kollat klart på ungefär 6 avsnitt vänner med syster data pata. Det är bra och tur att man har alla säsonger annars skulle man ju inte klara sig. Det fick bli en liten bakelse också så nu mår jag illa av all äcklig grädde.! Haha Pata skulle lägga sig på golvet och gosa med valpen så nu ligger hon och råsnarkar en meter bort.. Eller inte snarka, mer låta konstigt.. Typ som en ubåt som gått på grund eller något liknande!:D

huhu nu ska jag vääckaa!

PUSSPUSS!


Jag och Pata på Sparreholms slott


Maah jag blir så arg!

Kom nyss hem från jobbet.. Alla mina kunder har varit värsta suräcklorna idag! Blir så jäkla förbannad.. Där står jag , ler, pratar och är social, ger dem vad de ska ha och de bara blänger tillbaka, lägger en arg kommentar, slänger upp pengarna, sliter åt sig grejerna och drar.. Va fan?! Vad är problemet? Hur svårt är det att vara trevlig tillbaka?? Nej fy fan. Visst om jag hade varit otrevlig och gett dålig service men det här är ju så jävla oacceptabelt..

Och kunden har alltid rätt så det enda jag kan göra är att le och vara trevlig tillbaka. Ja ja så, nu har jag fått det ur mig. Dags att glömma och bli glad, får hoppas på en bättre arbetsdag imorgon. Nu är det lite mat och en dusch, sedan nya tag!

PUSSPUSS!


Work work work. Och djurplågeri.

Jobbet flyter på bra nu. Hade stngning idag, har spenderat största tiden med att göra fakturer och stått i kassan. Micke och Timmy kom och joinade mig på slutet så tiden gick lite fortare. Fick till och med hjälp med städningen, det tackar vi för:) 40 minuters övertid men men det bjuder jag på.

Nu sitter vi och gluttar film om andra världskriget. Timmy är en riktig bajsapa.. Vi var och matade ankorna förut med några frallor från jobbet. Timmy, som inte gillar fiskmåsar vart sur när de kom och skulle äta så han började kasta sten på dem, så jag skrek, och pata skrek. Och tror du inte fanskapet träffade en fiskmås rätt i halsen så den flöt omkring uppochned med benen rakt upp. :( Sen självläkte den lite och vände sig upp lite igen men sen fick den cp nacke och snurrade halsen.. Nu ligger den i vassen och gråter av smärta. Timmy är den skyldige...

Filmtime.


PUSSPUSS!



Föresten har sommarvärmen börjat närma sig igen.

Inget vettigt.

Som sagt, har inget vettigt att egentligen säga. Igår var jag Jessica, Micke och Timmy ute hos jessicas mormors hus och drack en massa öl och sjöng singstar och hade det kul. Sov göttans, sen blev det käk på donken och fika ute i jessicas mormor och morfars sommarplace. Mysiga morfäräldrar det där, porr och andra världskriget:P

Nu sitter jag och bävar inför jobbet imorn.. Läskigt att jag ska ha stängningen, själv. Vem tror dom jag är? Jag har inte bra minne jag kommer fucka upp fakturerna och glömma frysdörren.. Usch, jag vill inte tänka på det... Nu ska jag njuta av helgen så länge den varar!

PUSSPUSS!


Kli i näsan.

Min näsa kliar satan. Jag har gosat för mycket med lill vilpis. Vaknade sent idag, skönt som bara den. Jag och mike gick ut med valpen sen vart det kronhallen. Eftr det kom Jessica och Timmy till oss för vi bjöd på kladdkaka, mjaadå då duger vi minsann! Har setat och lökat vid varsin dator i flera timmar..

Det är skönt att det är dåligt väder, hoppas det håller i sig i tre veckor till! Inte för jag gillar dåligt väder men jag skulle fan ta livet av mig om det skulle slå om och bli värmebölja nu när jag ska slita på jobbet.. Hoppas hoppas!

PUSSPUSS!


tillbaka till Portugal tack!

Maaah!

Sitter just nu i soffan med Jessica som nyss kom hit från Timmys place. Jag ska underhålla henne lite medans han är på jobbet. Jessica time!:) ÅÅH föresten är jag sur! Jag hade ju som sagt sovmorgon från jobbet idag, till ett(!). Sen gick micke upp halv sex nånting men jag lyckades somna om, sen skäller hund jäveln nonstop så allt som ekar i huvudet är:
-Voff!
-neej!
-Voff!
-neeej!
-Voff!
-neeej!
SNARK.

Sen väckte han mig. uppe i ottan på sin sovmorgon, vem vill inte va det?!

Nattadags.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig på kudden, dra ner ögonbindelsaken och snarka högt. Imorn kommer nog Jessica till mig innan jag börjar jobba klockan ett.. Då ska jag äta mumma pasta med mumma vitlökssås. Göttans! Mike ska upp i svinottan medans jag ska ligga och gotta mig i min sovmorgon.
Godnatt.

PUSSPUSS!

Ni suger på att kommentera!

Ursäkta mitt muttiga humör.

Jobbat för sjutton!

Jag skulle ringa denna vecka för att höra vilken dag det passar bäst att jag kommer och lär mig kassan och det där. Så jag samlade mod i typ tre timmar igår, sedan ringde jag och det slutade med att jag fick jobba första dagen redan dagen efter, alltså idag! Ska även jobba imorgon, när jag inte ens skulle börjat förran nästa vecka, (29, 30, 31.) Men men klart man inte klagar nr cashen rullar in!

Det gick hur som helst jätte bra att jobba. Hon som skulle lära mig allt var vettig som tur var och de tre andra där är också as sköna så det känns som ett bra ställe. Hoppas mitt första intryck blir ett bestående! Imorgon börjar jag i alla fall klockan ett så jag får lite sovmorgon minsann. Skönt värre, slutar inte så farligt sent heller, det blir väl halv sju skull jag gissa.

Nu ska jag ringa min Mikael och sedan lilla Jessica!


PUSSPUSS!


Surpuppapata, Happyfacematilda

Josses bäbis

Har varit hos josse posse och snackat lite och tittat på hennes lilla bäbiskorv. Så sööt!


josse och plutten:)<3


PUSSPUSS!


sådärja!

nu börjar den här tråkiga dagen arta sig. Pratat med maxim och lena igen, de säger att det ska komma tre fler ukrainare i september, bra eller dåligt? det funderar jag fortfarande på.. Sen blir det att träffaa några mysiga tjejer i klassen i hamnen sen. Och nu ska jag gå till josse och säga hejdå för hon lämnar oss för västkusten, vilket jag också skulle gjort:P

PUSSPUSS!

Ännu en dag.

Jahopp nu var det ännu en dag som kommer besto av regn och inget att göra.. Då får vi väl göra nått åt det då? kanaske dra med nån till stan över n fika eller lekdag med valpis kanske? Vi får se.. Var tvungen att väcka micke typ tjugo tusen gånger imorse eftersom han bara somnar om hela tiden jämt.. så nu är jag as trött eftersom jag måste ligga och hålla mig vaken så jag kan väcka honom:P

Nej lite frukost på det här?

PUSSPUSS!


Timmy boy har köpt en kamera

Har vart med Micke och Timmy. Timmy köpte sig en fet systemkamera så nu kommer det bli fina bilder här serru. Nu ska vi chilla!

PUSSPUSS!

Jag saknar..

Ukraina! Sitter och pratar med Lena och Maxim nu och jag trodde aldrig jag skulle säga detta men jag saknar faktiskt helvetet i Ukraina. Eller kanske inte det jobbiga som hände där nere utan kanske mer alla mysiga människor, roliga kvällar och händelser. Eller jag saknar nog det mesta.. att bli sliten och dragen i av lena och anya, att sura med claudia och att gå vilse mitt i natten,  full och pank i Gammelsvenskby.


inna shakear i bakgrunden:)


Claudia och Anya:)


Svenskar utanför baletten.



vi ses i september!


PUSSPUSS!

Efter regn kommer solsken.

Som min lskade Roland skulle ha sagt. Haha nu vill jag bugga till "Nu är det lördag igen". Jag fick en fin fin film av jessica igår på när jag och Micke visar våra sanna jag och dansar loss till Rolandz. Eller dansar och dansar vi hoppar, juckar och ser bara allmänt konstiga ut:D

Var även hos timmy igår med han, jessica och micke. Det blev Donken och utklassning på buzz. Jag är såå nedrans smart! Grattis till er föresten, 6/7-09<3



Nu sitter jag i soffan min och kollar på Room raiders.. inte världens bästa program direkt men det finns inget bättre just nu. Mamma och dem är ute med dogsen så jag njuter av att ha lägenheten för mig själver. När micke kommer hem från jobbet ska vi förmodligen till Elgiganten med Timmy boy, han ska köpa singstar eftersom han inte har någon chans på buzz:D


PUSSPUSS!

..

Pata gick ner på stan.

Valpen kissa på mattan

Valpen försökte äta harbajs

Valpen juckade micke

Valpen bet sönder mickes strumpa



Godmorgon gott folk

Vaknade nyss med samma galna morgonfrilla som jag alltid gör. Bredvid mig låg såklart Mikeal som va på fotboll igår så idag har han så ont i ryggen sååå.. Vad ovanligt, det blir väl jag som får passa upp på honom idag då. Mig gör det inget:)

Vaknade först riktigt tidigt av att valpen piper, och petra piper, och mamma piper... Kan inte alla bara sluta pipa? I alla fall när jag sover.. En annan sak som borde sluta är att passera min dörr och prata jätte högt medans jag sover.. Haha nu var jag tvungen att springa iväg, Valpis hade smitit in på mitt rum och snott Mickes keps.. Haha hur ska man orka?

Får se vad dagen har att bjuda på. Vdret är ju inte direkt på topp.


PUSSPUSS!


Foton.

Igår satt vi bland annat nere vid Timmys båt, Fick låna Jannes kamera så hä kommer några bilder.
Föresten tycker jag ni är alldeles för dåliga på att kommentera..


















PUSSPUSS!

Ybermys igår!

Igår blev jag och min lilla vän Jessica bjudna på Rökeriet i hamnen av Timmy boy och Mikey dooley. Jg tog stekt strömming med potatismos och lingon. Såååå gott! Tack för en underbar överraskning grabbar!<3 Efter det drog vi till mig och drack oss en öl eller två, sen skjutsade min kära mor ut oss till bryngan så vi kunde sjunga singstar och dricka birus och lite annat utan att höras eller störa nån. Sen vart det lite nattakäk på ringens och sen var det sovdags.

Och fy fan, imorse när jag och micke låg och sov som bäst runt halv ett tiden vaknar man av min jävla ringklocka som låter som en strypt kamel.. Det var Timmy och Jessica som tydligen hade vart uppe sen sju imorse.. skumburkar.

Nu ska vi fortsätta vårt chill.


PUSSPUSS!


Jag ser ut som en trött knubbis:P


Sötnosar




pigg och glad!

Gustaf är en sötnos!


Surprise surprise!

Idag kommer dagen som jag och jessica längtat efter hela veckan. Och förmodligen micke och timmy också;) De två filurerna har nämligen planerat en överraskning för mig och jessica idag. Inte en enda ledtråd har man fått och  vi har blivit surare och surare. Men som sagt, nu är fredagen äntligen här. Det enda jag vet säkert kommer hända är att det kommer bli öl ikväll/natt!

Igår åkte jag och Jessipessi till Råbybadet och träffade Elin och Frida. Har inte badat så mycket som jag gjorde då på säkert fyra år, så det var mysigt som bara den. Elin och jag hittade en grop full med grålera så vi kladdade in hela kroppen. Haha det var nog det roligaste på länge.<3

En annan rolig sak som jag kom på nu hände häromdagen. Jag timmy, micke och jessica hade vart vid timmys båt i hamnen och chillat. När vi skulle cykla tillbaka var vi tvugna att cykla igenom värsta flocken med kanadagäss. Timmy cyklade först och plinga med ringklockan, Då var det en fet jävla går som dampa ur och flög på timmy, Hahah den flaxa och typ satte sig på timmy när han cykla och vi andra höll på att dö av skratt.


PUSSPUSS!

Vilodag.

Kände att jag var tvungen att ta lite ledigt från solandet idag. Annars kommer jag erkligen se ut som en bajskorv. Vaknade i alla fall upp hos Micke i morse vid nio tiden. Han var inte hemma för han är flitig och sliter hårt med livet som rörmokare. Så jag skickade iväg ett jävla sms för de har ju tagit bort kontant betalningen nu på stadsbussarne så min mobil räkning kommer inte bli rolig. Ska iaf dra ner mycket på sms:en och ringandet. Sen kom jag hem till mamma, pata var hemma och var livrädd så jag fick döda mördar getingsaken åt henne.

Nu sitter jag och väntar på att patum ska komma hem från träningen så jag kan äga skiten ur henne på singstar. Köpte en ny klänning igår på rean. Får hoppas att den håller mer än en vecka. Jag brukar ha tendens att spräcka klänningar som inte har strechtyg.


RSS 2.0