Märkligheter.

Dagen har varit helt okej, förutom att jag inte kunde hålla mig vaken fram till lunch typ. Fick tillbaka matteprevet iaf! G blev det, skönt som fan. Jag lyckades till och med klämma fram tre VG poäng. Tjo och grattis mig själv!

Resten av dagen kommer väl förmodligen gå åt till att plugga till det förbenade idrottprovet vi har imorn.. Idrott, och motion över huvud taget, är överskattat. 

Jag vill va snuskigt rik. Då kan jag köpa det jag vill ha. Lite materiell tillfredsställelse behövs!

Har för fan inte ett korvöre..




KAFFEPUSS


G
ud vad jag är konstnärlig.

Söndag på landet.

Idag vaknade jag hos Herr Häggberg. Det var trevligt det. Var grymt sliten igår så jag somnade direkt, vilket iofs var väldigt skönt! Sedan idag var jag och Mike lite med Rickard, som köpte en liten jacka:p Och nu sitter vi ute på landet hos min gamle farsgubbe. Har käkat gott och myst lite i soffan.

Världens sötaste Lakris ligger i soffan bredvis mig och snarkar och rycker. Han är världens goaste. Den tredje maj fyller han 12 år, och Frida fyller 18. Grattis till dem i förskott.

Nu är det inte lång tid kvar tills vi drar iväg till Portugal! åååh det kommer bli så skönt. Nice att slippa skolan, folk, läxor och Sverige ett tag. Efter det blir det Riga med Nattis och sedan är det dags att leka utbytarstudent till Ukraina. Efter det kommer ni förmodligen inte se mig igen för jag kommer antingen bli såld eller mördad...


sovdags!!

PUSSPUSS


Jag och syster Pata

Sliten skit.

Krogen med min favorit Nattis igår. Det va såklart skit roligt
men idag är jag såååå jävla trött!

Jag vet att ni läser min blogg så ni kan lika gärna
lägga en komentar eller två, okej? :)


Dylan 23/3

Japp. Igår var jag och Lunkan i den stora staden i det runda huset och såg världens bästa gubbe. Vi var faktiskt så flitiga att vi va i skolan på morgonen till och med. Sen blev det en grek och tåget upp till stockholm för att gå lite vilse. Efter ett tag hittade vi iaf till Täby och kollade in lite skor och kläder vi ska köpa när vi har fått våra efterlängtade miljoner. Sen kom Niklas, (Nattis kusin) och skjutsade oss till The globe. Där träffade vi bröderna Skoglund ett tag och sen var det dags för dyyyylaaaaaannnn!!!

Hade faktiskt väldigt låga förväntningar med tankte på hans förra Sverige besök. Och att han är ungeför 102 år gammal. Men FY FAN VAD BRA DET VA! De som inte var där missade verkligen något. Det saknades iofs vissa låtar, som Hurricane, men men. Bilderna jag tog suger för jag skakade som satan. Ljudet på filmerna är iaf bra så tjoho! (Y)

Nu ska jag plugga för jag har uppsatsskrivning i 3 timmar imorn. Börjar bli dags att komma på något att skriva..







PUSS, M.ö

Fredag Är Välkommen!

Fredagen är underbar, men den började inte speciellt bra. Jag vakna vid halv nio, ungefär samtidigt som veckans viktigaste lektion. På med jeans och Mickes t-shirt, och upp på cykeln. Kom inte jätte sent, så vi hann bli klara med vårat mästervärk Jessica och jag. Eller hennes del av det hela vart ju lyckat i alla fall. Min del behöver vi inte prata om..

Sen har jag bara mått allmänt skumt idag. Får se vad som händer senare. Mammsen kommer i alla fall hem snart och "pratar lite allvar" med mig. Eller så sa hon iaf. :P

Nu ska jag leka kurragömma med taxen.

Ha en bra helg gott folk!




Min Hamster pojke är söt


Söndag igen..

Hatar denna dag. Det är på söndagarna man är som tröttast och det är på söndagarna man inser hur mycket plugg man skjutit upp under veckan, sånt man borde gjort för länge sen. Tex min svenska uppsats som visst skulle vart inne för några veckor sen. Jag tänkte börja idag. Lycka till Matilda!

Igår blev det iaf en liten sväng till Amanda för att dricka lite och kolla melodifestivalen med Nattis, Amanda, Gabriella, Anna och Fia. Det var trevligt. Skönt också att komma hem skapligt eftersom man inte sovit speciellt mycket på sista tiden. När söta mikael fick höra att jag var ensam hemma var han go och gick hela vägen till mig i regnet, mitt i natten :P Gullis. Sen kollade vi på någon värdelös film och jag däckade i soffan, för ovanlighetens skull.

Mina pengar tar slut och det finns så mycket som jag måste köpa och göra.. Alla mina sparade pengar försvinner denna månad :( Så om någon vill skänka en slant till "Matildas sommarfond" eller ge mig ett jobb så dansar jag naken på torget av lycka. Vad sägs?






MatildaNathalie

Anna Amanda

Flugsvamp



Lördag

Igår blev det krogen för att fira elins 18årsdag, Tellus för att vara exakt.
Carro och Camilla hängde med också, vilket va skitroligt. Det får vi göra om.

Idag har jag mest vart bakis och trött, men det ska vi snart bota med en liten
dusch och sen bär det av igen. Till Amandi med Nattis för att träffa lite folk och
ha det lite trevligt, niiice.

Nej, en dusch på det här!








Nattis-Matilda-Mysdag

Nattipluttan kom och väckte mig i morse vid halvelva tiden. Det blev lite datalök och tillfixning innan vi gick ner på stan. Där vart det först fika på Birgers men efter en värdelös dansuppvisning som säkert va minst 4 timmar gick vi runt lite för att sedan ta en tröst fika på Kaffehuset. Där träffade vi Micke och Sonny.

Sen tog Lunki bussen hem så jag och Mike gick, jag hem och han till Rickard. Så nu har jag äntligen vart duktig och pluggat lite socialkunskap och kluddrat i kalendern. Jag ska sluta bränna mina pengar på fika, ska börja ha med mig en kaffetermos överallt istället.

För er som har saknat ihjäl er efter mig i skolan (Nassit) så kan jag glädja er med att jag kommer imorn! tjoho!
Nu ska jag till Rickard och glo film.

Kärlek och fred. Typ.





Ensam och trött.

Precis så känner jag mig. Och sjuk då såklart men det orkar jag inte klaga över mera.

Var hemma idag så jag tänkte passa på att klippa av mig håret lite, så jag gick ner på stan. Där mötte jag Micke, Micke, Sonny och Emil. Sen va det bara att traska upp till frissan och säga "bort med skiten!"... Eller nästan iaf. Det blev 10 cm kortare och lugg, feels good och nu hade jag tänkt bli hippie, bara så ni vet.

Nu ska jag klunka i mig det sista av mitt te och sen försöka slita mig från datan och alla beroende framkallande spel och grejer som finns där. Kanske 5 minuter till bara? :)

Här är håret föresten!

Helgen är här!

Äntligen säger jag bara.


Skolan gick fort som satan idag, sen blev det en tur med Jessica till filmkedjan för att hyra film till imorn. Men vi fick beslutsångest och jag va skitnödig så vi gick hem :D Får fixas imorn istället.

Ikväll blir det nog bara mys och tjock kväll. Det är inte dumt det. Och imorn blir det lite chill/mys/singstar/buzz/ fest ute i min lilla stuga. Ett lov skulle inte sitta fel nu. Inte fel alls..


KyssÅsmek

  Kvinnan i mitt liv :D

Tråk-torsdag.

Ryska, svenska, socialkunskap, geografi=anuzzz...

Det blev faktiskt fika idag med:P Med Nattis, jesper och olle. Sen vidare till polisen för att fixa pass. Jag lutar och lyfter på ena ögonbrynet lite sådär småläckert ni vet? ;D haha oj vad nöjd jag blev.

Imorn är det fredag! wohogalooga.
och på lördag blir det mys ute i huset mitt:D förmodligen plugg på söndag, men det tycker jag vi förtränger tills söndagen är här.

Nu sitter jag bredvid en svettig cs-nörd som jag snart ska dra in i duschen!


PUSS PÅ ALLA SÖTA!


Tjoho.

Mysig dag idag med fika två gånger. Jag och Nattis är världsmästare i fika.

Nu ska ni få höra vad som händer i vår!
Elin fyller 18!
Micke Fyller 18!
Nattis fyller 18!
Thåström konsert.
Ulf Lundell konsert.
Bob Dylan i Globen.
Stockholm med Lunkan.
Resa till Portugal med Micke, Pata, Jenny, pappa oh massa fler.
Frida fyller 18!
Resa till Riga för att ha trevligt med Nattis.
Resa till Ukraina med ryska gruppen.


Smek på det!

Och ja, jag vet att min blogg är grymt snygg.


Sådär ja!

Nu har jag varit kreativ och skaffat mig en ny blogg så ni som är intresserade kan läsa och mina kloka idéer och inte så kloka upptåg. Och för er som undrar över "MatildaFlugsvamp" så blev jag kallad det när jag va en liten hårboll så varför inte fortsätta?

Idag gick jag till skolan och gjorde tre prov på morgonen, det gick helt okej. Efter det blev det Birgers med Nattis, Jesper, Louise och Jessica. När det var färdigfikat övertalades jag att gå tillbaka till skolan för att nästan dö på en 90 minuter lång religionlektion. Runt halv fyra blev det i alla fall Kaffehuset med Nattis, Jessica, Louise, Jesper, Clas och Adam. Trevligt trevligt.


Nej nu ska jag fixa och dona!



M.K.Ö

RSS 2.0