Bilders från helgen.

lägger upp lite bilder från chill helgen med Mike, Jessica o T immy.












Kvällen före dagen efter.

Jag sammanfattar gårdagen ute med lite bilder. Se och njut.

PUSS!



Förfix hos mig.

Snyggot.

Ståtlig kvinna.

Vi föll.

Sötnosarna<3


Tack för en skitrolig kväll/natt!





Bara bra.

Dagen igår var verkligen bra. Det började med att Jessica kom till mig, sedan packade vi ihop strandgrejerna, sen gick vi till kronhallen och köpte lite smått å gott. Efter det kom Elin och hennes snygg-bil och hämtade upp oss och sedan Amanda. Så bar det av till femöre, men det blåste satan och alla bra ställen va upptagna så jag, Elin och Jessica åkte till jogersö. Där blev det en massa stek och skratt.

PUSS!






Elin, Jessica<3



Jessimow<3





Hon blev lite röd så jag hjlpte till.

Solen stannar.

Har hört att solen stannar ett par dagar till så vad gör man inte när man är ledig? Jo man tar och åker med tjejerna och steker sönder hela kroppen!

HÖRS, PUSS!



Taggar inför morgondagen.

Sitter i sängen och svettas med datorn i knät. Finns inte mkt annat att göra just nu. Är trött men ändå inte tillräckligt trött för att orka försöka sova. Så det blir väl en uppdatering här och sen är det vänner dvd som gäller antar jag. Imorn kommer Jessica till mig vid kvart över nio tiden och sen kommer Elin och hämtar oss vid halv tio. Efter det bär det av till femöre för lite stek. Eller förhoppningsvis jävligt mycket stek.

Sedan är det väl bara att komma hem och fräscha upp sig med en dusch och lite snygga sommarkläder, sen är det dags för ölish. Hoppas på att träffa de roliga<3

PUSSPUSS OCH GODNATT

UNDERBART

Har varit ett par helt underbara dagar i solne. Det är fan det bästa som finns, att ligga och steka med folk man älskar. Solen är underbar och livet leker. Jag kan till och med stå ut med att jag har bränt röven när jag somnade på magen idag.. Det svider, men men resten av kroppen är bajsbrun så!


Värmeeee.

Nu har det vart stekans rövhett några dagar så jag har inte orkat löka vid datorn, men här kommer lite bilder iaf.


Stek med Elin, Frida och Amanda på Jogersjö. <3
(kolla mitt 6-pack!!!!)



Amadow var söt!


Elin med!


Och igår så hittade Jessica och Nattis ut till mig så vi
låg på bryggan hela dagen och soladeee.

Jag var stilig:)


Jag och Nattis







PUSSPUSS


Värmebölja på väg!

Såg på vädret igår, man har ju nästan gett upp hoppet på denna grissommar. Det har ju mer kännts som höstlov än sommarlov. Men nu hörde jag i alla fall att det förhoppningsvis är en fet jävla värmebölja på väg! tjoohooo! Från och med Onsdag ska det bli upp mot 25 grader så då jävlar blir det stek.

Idag ska jag nog ta mig ner på stan om jag orkar, måste lmna tillbaka en klänning på HM. Men jag vete fan om man kan lämna tillbaka den här om man köpte den i Norrköping...? Får väl försöka i alla fall. Sen hoppas jag på att Jessica ska vakna ur sin koma och svara på mitt sms så vi kan leka.

PUSSPUSS

Midsommar













Tandläkaren avklarad!

Nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och varit hos tandläkaren. Avbokat massa gånger så nu släpade jag mig dit i alla fall. Inga hål och vita tänder kom dem fram till så det var ju bara bra. Sen pilla hon på tnderna med den äckliga pillsaken så jag höll på att spy henne i ansiktet..

Sitter och chillar i soffan med vänner på tv:n. Är ensam hemma för mamma, Janne och Pata är lång åt helvete och kollar på valpar. Så nu har jag några timmar för mig själv=shööönt! Ska nog ta en liten sovis och sedan fixa lite käk.

Ha det gött.


PUSSPUSS

dags att knoppa?

Funderar på om det kan vara så att jag borde sova lite nu? Klockan är inte speciellt mycket, 00.17, men jag somnade ju fem i morse efter nattens bravader så det är väl lika bra att sova ut kanske. Är ändå på alldeles för dåligt humör så det är väl lika bra. Är grymt irriterad på vänner, eller iaf såkallade vänner. aja Orkar inte ens klaga på det.. Ni behöver iaf inte hålla på att låssas. Jag klarar mig och skiter i vilket!


GODNATT


Klassåterträff idag.

Ja, idag samlade vi klassen från sjuan, åttan, nian på vallarna för lite mys. Det var helt okej men typ samma grupperingar och inga hade föränrats, vilket iofs är både bra och dåligt. Vi satt iofs lite utsprott, kändes inte som en klassåterträff utan som att vi bara råkat stöta på varandra på vallarna. Men men det var mysigt i alla fall.

Efter det åkte jag och Jessica och Claudia till Josseposse som ska operera bort halsmandlarna imorgon, stackarn. Jag vet hur ont det gör. Men jag tittar iaf förbi imorn på sjukhuset med en present såklart! Efter det blev det en svng med Nattis och Jessica i hamnen. Och nu sitter jag här.

Camade med Snygg-Claudia förut:D Mamma var väldigt fashinerad och pratade och fjanta sig hehe. Vi pratade om Öland på midsommar. Skulle va så jääävla nice och hur billigt som hels om man tänker efter men jag har ju lovat folket här hemma redan så..

Nu är det dags för kvällis.
saknar dig<3



Bilder från Norpo.


I bileen


föraren:)


palace och mohito(vet ej hur det stavas)


anna jessica claudia


stångjuck såklart

Blääää..

Idag mår man verkligen som man förtjänar. Alla fyra tjejer i vårt tredagarskollektiv. Det blev föris och dans med ölspel imorn innan vi pös till Palace.

Chillis i Norrköping några dagar.

Är i Norrköping med Anna och Claudia några dagar. Jessica är påväg, SOM FÖRÖVROGT KIRRAT KÖRIS IDAG! Grattis till henne! <3 Och Elin P som också får köra lagligt nu:D Duktiga vänner jag har. Nu är det bara min tur då? Njaa inte just nu iaf. Ska sätta igång att fira snart med girlsen, Det blir väl Palace. Bilder kommer väl imorn eller inatt kaaanske.

SNUSKPÅER.



Känns bättre.

Nu känns det bättre. Har inte lika hög feber längre men jag ska ta mig en ipren snart så känns det ännu bättre. Middagen i hamnen med mormor, göran, mamma, janne och pata var mysig. Mormor sa en rolig sak; "Nu vill jag sitta i en eka. Med ett metspö. Och fiska gös!" Hahah helt från ingenstans:P så sköjj.. Sen är det alltid trevligt med oväntade pengar till Matildas Sommarfond. Så tack mormor, göran och mamma.<3

Vad bjuder kvällningen på då? Fest med Ellie i stenkulla? Chill hos micke och timmy? Mys med claudia?

PUSSPUSS



Jag va fräsch


Janne och mamma


mamma, göran mormor


syster pata

Mormor kommer.

Ja snart är det dags för mormor lek så jag ska väl ta och städa i ordning lite på mitt rum och fixa. La ju in bilder häromdagen när jag hade städat mitt rum men nu är det lika stökigt igen. Kanske för att monstret nyss va här inne och dundrade och stökade till. Dra åt helvete säger vi!

Nej nu ska jag duscha, tvätta håret, föna, platta och klä på mig nått anständigt!:D

PUSSPUSS

Sommarlov?

Det är ju alltid skönt att vara ledig i flera månader så man hinner vila upp sig inför sista året. Men vart fan har solen tagit vägen?! Det är ju riktigt tråkigt att lovets första dagar ska invigas med regn och moln. Men men det är väl bara att njuta av ledigheten som sagt för jävlar vilken pluggis jag ska vara nästa år. Ska allt försöka höja mig lite i det ena och det andra, till exempel engelska, psykologa/socialkunskap, kanske ska hoppas på ett mvg i idrott också, och självklart ska jag behålla mitt mvg i ryskan.

Den här dagen kommer antagligen bestå av att ligga i soffan eller sängen och titta på tv samtidigt som man lökar med datorn i knät. Ska ut och käka med mormor i hamnen också, men jag är fortfarande dunder sjuk så jag ska försöka kurera mig med alvedon och halstabletter!

Gårdagen var helt otippad.. Hade förväntat mig fest och kalas med alla vänner men istället fick man ligga och sova för febern var hör och äcklig.. Sen blev det ett oväntat besök från en viss person. trevligt. Efter det så kom micke lika fort som han drog. Härlig dag/kväll!.. Nej fan, bättre har jag vart med om.


Avslutning: 19.31 = Godnatt!

Har iofs redan sovit bort halva dagen.. Fy fisarsle vilken världelös skolavslutnings dag detta är! Inte bara för att det verkligen vräkt ner regn hela dagen utan för att jag blir svinsjuk dagen efter jag har fårr en allergisk chock.. Hostar, snorar, nyser och hög feber är ju inte direkt något man vill ha när man ska fira in sommarlovet..

Men det värsta med den här dagen är nog hur jävla kul alla andra har det. Studentmottagningar, presenter, sitta och dricka och prata med sina vänner och bara UMGÅS. Själv  sitter man instängd på rummet med neddragen gardin (kunde inte stava persienn eller hur det stavas), konstanta nysatacker och dassrullen i ena handen och nässprayen i den andra.
Nu ska jag krypa ännu längre ner under täcket och dö.

BAJSBAJS




Värdelöst.

Idag är det skolavslutning. Det började med champange-frukost hemma hos Gabriellisch. Det var trevligt såklart. Sen gick vi till skolan, i spöregnet. Avslutning i aulan. Vänta på skjuts (Kim) i matsalen och regnet. Nu är jag sjukare/mer allergisk än förut, Min dag är dålig.

Gårdagen var i alla fall härlig. Var och solade med Elin, färgade hennes hår, käkade, provade kläder och hade det allmänt mysigt. Sen gick vi till Frida och Andreas och snackade och sooov. Men det gick inte så bra för Min lilla Fridalutt hade glömt att hon slängt in stallkläderna i rummet:P HEJ ALLERGI!

Jaja nu ska vi ha trevligt. Ha en bra sommar!

PUSSPUSS


Skolis imorn!

Underbart skönt med skolavslutning imorn! Hoppas att det inte regnar allt för mycket bara. Och Pata om du läser detta kan du äta bajs! jag behöver min plattång!!!!!

Nu kommer Elin och pickar upp mig med bilen!:D myyyss med henne och frida!

PUSSPUSS

Lika?

Okej, nu har minst 15 pers sagt att vi är lika. I Ukraina blev jag kallad Katy. Själv ser jag ingen likhet förutom hårfärgen. Såå vad tycks?


Skolan är över.

Snart i alla fall. Idag var jag bara tvungen att städa ur skåpet och leta upp lärare så jag kunde lämna tillbaka alla böcker. Sen pös jag Nattis och Amandi till stan. Eller amanda åkte hem och Nattis och jag gjorde en hemlis. Sen blev det fika på Mekkapekka med lite mysiga männskor.

Imorn är det ingen skola, tjoo! Men jag måste dit endå och lämna lite mer böcker. Sen ska vi fira jessica som blir 18 stora. Grattis säger vi då.

Nu kommer lite bilder från senaste tiden, som jag inte orkat lägga ut innan. Ja jag är lat.


Ute i stigis hos Clas.






Lotsen/Skeppis m. Natto.



Sthlm. m. Natto och J.<3


Hamnen igår.


Den här bilden har egentligen innget med de andra att göra. Vi är bara snygga.


PUSSPUSS

Kom hem din jävel!


Fixat naglarna!

Kom nyss hem från staden. Har vart med Elin och fixat naglarna. Det vart bara bra men jag har inte fotat så jag lägger väl kanske in en bild eller två sen, från Stockholm och idag också.

Kom hem från farsgubben idag, fick skjuts av Jennymow och vi passade på att va lite busiga på hemvägen också, för ovanlighetens skull. Stack till stan för att köpa hårfärg med Elin men Jessica ringde och sa att det var roligheter i hamnen så vi gick dit istället. Stackars Mikael fick sitta här hemma i sin ensamhet.

Men nu är jag hemma igen som sagt så jag får kompensera att jag har vart borta hela dagen medans han har setat här och haft tråkigt.

PUSSPUSS

Stockholm igår.

Igår var jag i stockholm med Jessica, Nattis och ABC Rassmus. Det var trevligt värre, fick iaf massa saker, mysbrallor, flipflops, klubbor, penna, dryckgrejer, två t-shirtar och en poke! Poken var roligast, gick runt hemma hos pappa och pokade micke, pappa och jenny. huhuu!

Fick äran att bli bjudna på flådig restaurang också, så det tackar vi för. Världens mysigaste ställe ute vid vattnen. Mumsig flundra och sommar potatis, so man faktiskt får äta skalet på! Det var skit gott i alla fall. Sen kom snubben från Sikta mot stjärnorna, Lasse Holm eller vad han heter. Ful och senig med illröda byxor.

PUSS

Vatten i kranen.

Mikael kom på rubriken för jag hade ingen fantasi.


Idag var vi på vallarna och firade den svenska nationaldagen som riktiga svenskar. Eller, vi var på vallarna och åt donken mat och kollade när Ellie dansade och skakade rompa. Duktig flicka!

Igår var Nattis och jag på Lotsen, eller Skeppsbron 11 som det numera så vackert heter, Musiken och draget sög menn det var helt okej med min lilla Lunkentuss. Sen kom Mikael till mig vid tre tiden och sen var det sovdags. Nu ska jag vara social mot Micke och Jessica.

PUSSPUSS


00.00 Idag sätts betygen!

Skönt och jobbigt på samma gång. Alla förstår ju varför det är sköt, det betyder ju på ett ungefär att skolan är slut nu. Men det känns också liiite jobbigt eftersom jag hade värdigt mycket kvar att göra. Hade glömt bort hur mycket det egetligen var som jag hade på hög här hemma. Nu ikväll/natt har jag i alla fall gjort språkanalsen, läst religionbok, svarat på frågor i svenska och religion.

Och nu kan jag faktiskt inte komma på något mer som jag borde göra, men om jag har missat något så sag till för guds skull. Eller i alla fall för min. Nu ska jag nana kudden. Var länge sen jag la mig så här tidigt faktiskt.

GODNATTPUSS



MOBILSMYCKET YEAH

MVG i Ryska!

Grattis till mig själv.

Förutom det har dagen varit rätt deppig. Hade geografiprov som gick okej, sen regnade det på oss när Nattis och jag skulle dra till stan. Hon hade blivit lurad på nästan fyrahundra av idioten på Hamnmagazinet så vi gick till banken, till hamnen, tillbaka till banken. I regnet.. Känns inte riktigt som att min förkylning/feber kommer bli bättre. Min kropp är helt död.


Naken i skogen och Svensson. Bara för vi är ståtliga.

Solen strålar gjädje!

Så sa jag och Nattis idag på stan. Vi var sura båda två för det hade regnat och snuskat hela dagen och sen tittade solen fram och värmde. Då blev vi fnittriga och spred gritterbågar överallt:)

Hade ju mattenationella idag och det kunde väl gått bättre. Men det gick inte jätte illa i alla fall så det var ju skönt. Nu ska jag kolla på bilder från Ukraina, fick ett usb proppat med bilder av Wanja-maria idag så. Sen ska jag åka till Harg och sola och sen ska jag till Mukaelli. Myys.

PUSS


Mitt hår gjorde krull inatt.


Jag gjorde städ i mitt rum igår.

tjohoo:D

Har fått tolv mer läsare än i förrgår! Men jag tycker att ni är lite för dåliga på att komenteraaaa?

PUSS

Musiiik!

Jag hatar att jag inte kan ladda ner musik från min dator! Jag vill ha massa gamla favorit låtar och sommar låtar att lyssna på just nu. Typ gamla ramonisar, Baby i love you, rockaway beach, gamla pistols och ksmb låtar föt att minnas tillbaka på Fridas och min tid och kanske på sin höjd lite Håkan också!

Så om ni har mina favoriter, skicka förtusan!

Glad dag.

Men väldigt dåligt väder, men va fan jag var glad ändå. Hade idrottsprov direkt på morgonen och det gick skit bra, hann plugga fem minuter innan men jag skrev till och med på mvg så bra bra Matilda! Efter det så hade jag engelska nationella muntliga, vilket gick bra så vg för mig och Jessica i kursen. Det tackar vi för.

Fick sms av Inna idag, trodde hon va sur för hon skrev nått "vi ska prata privat, träffa mig kl 12" men hon frågade bara om hon fick filma mig om ukraina och att hon skulle bjuda oss på pizza på torsdag:) Men jag vet inte om jag kommer vara så pizzasugen en torsdags morgon faktiskt..

Efter det cyklade jag hem med Jessica och letade igenom mitt stökiga rum efter ett kvitto för jag skulle lämna tillbaka ett par skor som var för stora och till slut hittade jag det som tur var! Så jag hojade till stan och Jessica till skolan. Lämnade tillbaka skorna och skulle få pengarna direkt insatta på mitt konto,men så får jag veta efteråt att jag inte får pengarna direkt utan efter några dagar. Bajsbank jag vill ha mina pengar!

Sen träffade jag min älskade gullepluttis Elin Pelin. Gullfisen som går på enskilda och knappt aldrig hinner ses. Hon var yber mysig som vanligt och bjöd på en mumsig fika. Tack babygirl<3 Sen gick vi en rundtur på enskilda så jag fick låna toan lite;D



Elin :)



Jessica smygfotade mig och inna:D

Mysig dag på vallarna!

Inatt satt jag uppe till två, halv tre för jag hade inte pluggat till matte nationella som jag trodde att jag skulle ha idag. Så vaknade jag tjugo över sex för jag skulle hinna duscha men jag snosade bort hela morgonen. Skulle träffa Babygirl vid åtta men jag va sen såklart så hon fick vänta. Sen blev det full rulle till skolan, leta upp Yvonne, vänta på Yvonne och sen inse att vi inte alls hade nationella.

Då passade Nattis på att fråga om en stekardag på vallarna och så blev det. Skönt som satan! Från tio till tio, sol sol och lite glass. Glömde helt bort att äta så jag proppade nyss i mig lite mumsiga mackor. Nu ska jag plugga idrott.. Har rest prov från ettan imorn, och engelska muntliga. hurra!


Nattisgullfis fick massage;)



Och en flygtur såklart:)



Jessica var också med såklart:)

Josse var också där ett tag, hon fick till och med bade lite. Sen kom Frida R och Elin P som jag har saknat så mycket<3


PUSS PÅ DENNA DAG!


saknar mitt bajsfinger<3


RSS 2.0