ååååh..

Jesus så mätt jag är! Jag och Rick har precis tryckt i oss massa lax, räksås och färskpotatoo. Fett gott. Skulle gjort så det va klart när han kom hem från jobbet med jag visste fan inte hur man kokade potatisen haha. Kan laga det mesta förutom potatis liksom :S :P illa.


morgonpigg

För första gången i mitt liv (typ), är jag morgonpigg! Det kan väl inte ha hänt förut? Brukar lätt kunna sova till tolv annars. Har iallafall suttit lite på balkongen och njutit av solen och min supergoda varma choklad. Helt okej start på dagen ;)

Usch hade jätte svårt att sova inatt.. Förstår verklige inte vad som är felet? När jag gick i skolan kunde jag inte sova för jag va stressad som ett as och nu när det inte är några bekymmer så kan jag ändås inte sova.. :S Märkligt märkligt.

Idag ska jag nog iaf städa lite, chilla runt, få tag på min Fridus och mysgosa med min Rickpick <3 Skulle vart perfekt för en springtur nu. Så jävla sugen på att skita i höfterna och dra en runda ändå. Kommer ångra mig efteråt dock :p

Jaja vi får se hur det bliiir.

PUSS


bitterfitta nr1

Har haft en riktig mysdag med min underbara Fridus idag, Seta och fikat på stan hela dagen typ. Behövs alltid <3



Är så jävla less på allt just nu.. Dööööööööööö Matilda


rööööööööööööööööööööött

Shit kompisar, nu är mitt hår iaf satans rött! :O Men kommer va fett snyggt. Slänger upp en bild snart. Medans jag höll på att färga förut kom jag på att en färggrej verkliiiigen inte räcker till mitt trollhår så jag bad älskling, fast han är superförkyld, springa ner till ica och köpa n till så det gjorde han. Problemet var bara att fittica inte hade min färg så han fick åka runt i halva stan för att hitta den haha. Snacka om att jag kände mig elak:P Kompenserade det genom att diska, tvätta hans kläder, laga mat och pyssla om och .... han så nu är vi kvitt ;)

Får se vad denna fredagskväll har att bjucka på. Kanske lite groggar hos Herr Ramström om min karl blir lite friskare. Imorgon blir det iaf en tripp to my hometown Södertälje för att hälsa på min älskade lilla mormor som har varit så orolig för mig. Alltid lika mysigt att komma dit.

Men som sagt, slänger upp en bild på frillan snart, vet ej hur mycket det kommer synas men men.

kiss och bajs


stääääd

Nu har jag fan städat hur jävla mycket som helst, känns som jag gör det varje dag men ändå blr det lika satans jävla skitigt igen dagen efter. Jag förstår inte! Har iaf, diskat, vikt tvätt, torkat av överallt, bäddat, fixat i garderoben, städade hos bäbis, bytt kattsand, tömt askkopparna på balkongen och torkat av där och tvingat Rickard att fixa badrummet och rensat skit under bordet..

PUH! Nu ska vi iaf snart ner på stan och köpa fler gittarställ tydligen, kanske gå en runda också. Så jävla sugen på alla nya höstkläder! Inväntar mina pengar jag ska få tillbaka på skatten. Fick iaf världens snyggaste skjorta och höstkängor av min älskling så det kanske jag slänger in en bild på sen om jag orkar.

PUSSEN DÅ SÅ LÄNGE


dessa vuxenbrev

Inte visste väl jag att det skulle bli så satans komplicerat att bli "vuxen"? Dock ser jag inte mig själv som vuxen, tänker jag aldrig göra..bläää. Men hallå, seriöst. Varför får man så många komplicerade brev?! Jag fattar ingenting. Häromdan fick jag brev från polisen och höll på att skita på mig, men det var inte så farligt. Sedan fick jag brev från skatteverket (vad fan är det?) där det stod nått om att överklaga och skit, Frida R fick hjälpa mig att förstå. Sedan igår fick jag ännu ett brev från skatteverket! Nu stod det typ +2428 kr och sedan -2428 kr och nått om skatt och sedan blaablaablaa... Fattar ingenting.

Sov som en påse skit som vanligt. Ska åka och köpa sömntabletterna nu fan.


mysdag! <3

Idag var en riktig jävla mysdag med dom tre finaste personerna i hela  världen, Frida, Frida och Ricky. Först blev det stan men Frida L som kom och hämtade mig i racerbilen. Sedan mötte vi upp andra Frida på Blatte och satt där och snackade skit och myste ett bra tag.

Hemma lagade Rickard mat åt mig (!) , supergott. Sedan tog jag mig en redig pn medans det spöregnade och åskade. Myyysigt!


ååhh..

Hade så jäävla svårt att sova inatt igen. Fattar inte vad det är för fel på min stackars mage? Får fetaste krampen så jag inte kan röra mig utan bara ligger och kallsvettas, orkade inte ens väcka Rickard för det gjorde så jävla ont. Sedan går det över några sekunder och sen kommer det tillbaka och gör lika ont igen...

Nåt som vet vad det kan vara?


uuuusch..

Fy fan vilken jävla natt.. Orkar inte skriva nått om det här..

Krogen blev det igår iaf, men Claudia och Vera. Trevligt som fan tills det gick åt helvete.. Idag är man inte på topp. Fyy faan. Skakar och helvete mår dåligt. Jävla idioter, jag ska döda er.

Tack iaf min underbaraste älskling <3

mörn

Lite morgon musik


Heeeeeeeeeeeeeeeej

Sitter här i soffan, kollar på tråkiga morgon program. Det är fan sjukt att dem bara visar dåliga program/tv shop på morgonen. Hallå, jag är vaken nu och vill kolla på Top Model?! Men men det börjar inte förran fyra, som tur är så tror jag mig minnas att Rorry Racerbil snart börjar på barnkanalen ! :) Shit jag borde verkligen skaffa ett jobb eller nått..

Åååh nu ska jag berätta något hemskt! Inatt höll jag på att dö igen. De flesta som känner mig vet att jag får mina dödsanfall då jag helst plötsligt blir allvarligt sjuk av någon anledning. Och i natt fick jag en släng av "födabarn-kramp". Jag har iofs aldrig fött barn men folk säger ju att det är den värsta smärtan bla bla bla.. Och jag har seriöst inte haft ondare i hela mitt liv. Kallsvettades och kunde inte röra mig för det gjorde så in i helvete ont. Därför är jag vaken så här tidigt. Man vill ju inte spendera sina sista timmar i livet i ett mörkt sovrum eller hur? Så jag gick upp (när en kramp precis hadegått över) och tänkte titta på nått bra på tv´n , men när den bara visade mig bajs så kom jag på andra tankar och nu är jag frisk igen! Hahah!! :D Jag har lurat döden måånga gånger kompisar.

Kalla mig hypokondriker och jag biter dig..


Hihi nu ska jag äta pastasallad

PUSSEN


MOBIL

min älskade mor gav mig sin gamla, min älskade rickard gav mig ett startpaket=ni kan numera nå mig!! Kanoooners :D Har fortfarande comviq men inga cash på mobben just nu så ni får ringa om det är nått:)


PUSS OCH SMEK PÅ DET <3

fortfarande ingen mobil..

Har fortfarande inte någon mobil så om nån försökt nå mig sen i lördags så sluta med det för det är ingen idé.. Fan va handikappad man blir utan mobil, det är gäälet. Ska till mor och försöka haffa min gamla sen eller något.

Allt har vart åt helvete på sista tiden, därför jag inte har skrivit nått här, skulle bara kläcka ur mig massa bullshit och såra folk.. Men jag vill fan såra er för ni har sårat mig jävla as.. Åååh vill bara döda.

Neee, nu måste jag försöka tänka lite positivt.. hmmp..


OMGOMGOMG

Uuuh! Shit fick ett dampanfall nyss och började klippa i mitt hår :O Resultat=ca 15 cm kortare hår + ett antal feta slingor.. Oj oj oj snacka om att inte ha kontroll när man får sina idéer.. Haha men men får väl se hur bra/dåligt det blev när jag ar blitt normal igen :P

Igår hängde jag med Emil aka Blus hela dagen, öl öl öl :) Mycket trevligt. Idag var jag med älskligen när han skulle tattuera jungfru Maria på överarmen. Vart superduper aaaaaaaaaaaaaas snyggt! Mums <3

Lägger in bilder på frillan sen, det är tillåtet att skratta :D

fi**a

Hon går genom parken själv och hon är inte rädd för dig, på höga klackar framoch väskan full av pepparspray.
Hon knyter sina händer, hon sparkar på stenar för hon hatar hela staden och hon tänker inte ändra sig
Hon har fått nog av alla rykten som hänger plus hennes riktiga vänner som vände ryggen mot henne
Hon är bomber, raketer, en handgranat för hennes blickar kan spränga upp halva stan

Allt det där som dom pratar om, det är därför du hatar dom
men spring för ditt liv, spring spring för ditt liv, spring, för dom drar ner dig i skiten om dom kan
Du är för bra för dom, ändå ville du va som dom
men spring för ditt liv, spring spring för ditt liv, spring, för dom drar ner dig i skiten om dom kan




bilder

Åååh så trött jag är.. Tror det blir en cigg och snart sängen. Ja, mitt sluta-röka-uppdrag gick åt helvete igen. Lägger upp några bilder på vad jag har gjort idag! (fortfarande låångt ifrån klart)


regn regn regn

Faan vad det regnar ute, men vad gör det när man ändå ska sitta inne och måla hela dagen? Perfekt. Älskling har tagit fram massa olika tattueringsmotiv som jag ska göra två tavlor av, en Ed Hardy och en Sailor Jerry. Skit roligt att måla såna saker, men det tar bra jävla tid! :P

lägger in bilder fast det är låååångt ifrån klart. Ska läggas till mera skuggor, text + andra motiv och bakgrund!


älskling är dödssjuk

Rickard ligger här bredvid och kör Matilda-tricket.. Dvs "jag är sjuuuk, jag kommer dööö :( kan nog inte jobba imorn". Hahah fuling där! Hans semester slutar nämligen imorgon och därför är han dödssjuk ;) jag ska iaf bevisa att jag är världens bästa flicka och göra honom superglad när han kommer hem från jobbet imorgon <3


RSS 2.0