kalas mina vänner!

Sitter på Clauds golv och dricker lite öl medan hon och vera fixar och donar och gör sig vackra. Sen blir det kanske förfest hos någon, och sen Tellus som vanligt.. Ska bli en skoj kväll, ska försöka glömma all shit för ett tag. Nu är det feeeeeeeest kompis!


Håller på att kirra ölmage by the way

PUSSPUSS!

japp









Såhär en seg torsdag i skolan längtar jag tillbaka till när man va liten sommarlovet kändes som ett halvår och falkenbeeerg. <3

OJ Oj oj

Sjukt rolig kväll/natt igår! Började föra hemma hos Nathalie med henne och Fellan. Najs najs.. Öl och shottar var väl det som kvällen bjöd på, och massa skratt och dans såklart. Blev tråk-tellus som vanligt men det finns ju inte så mycket annat att göra i Nyköping en fredag kväll så. Men det var ändå skit ruligt. Kommer massa bilder sedan när jag har hämtat min kamera hos nattis.

Jag är alltid så vacker på vimmelbilderna.

PUSSPUSS!


Freeedaaaag!!

Äntligen säger jag bara! Har vart riktigt efterlängtad.. Och det ska sjävlklart firas som bara hilvitti! Först blir det antagligen föris hos Nattis, med massa ruligt folk. Sedan taxi ner på stan för Tråk-Tellus. Hatar att Nyköping är så bajslitet.. Men men, fest fest nu äre fest!

PUSSPUSS!


God day

Idag har vart en braa daag. Ingen skola.. Följde med Nattis som tatuerade sig idag, på foten. Inte en tår:P Sedan blev det massa fika, för ovanlighetens skull. och nu sitter jag och myser i soffan och lyssnar på när hundfan snarkar. usch så irriterande..

Ska nog stoppa lite mat i magen så jag blir stor och stark. Imorn ska jag ut och kriga, wiiieee wohohooh!!

PUSSPUSS!

bara för det så taggar vi med gamla bilder








Hej skithuven!

Varför läser ens vissa denna skit? Jag skriver ju inget vettigt? Eller är det roligt att läsa om mina misslyckanden? Hehe jaja. Idag släpade jag mig till kolan iallafall. Efter många timmar av zombieliv och ett seminarie som jag trodde skulle bli min död, så blev det lite fika på stan med Jess, Nattis och Amanda. Trevligt trevligt. Får se vad kvällen har att bjuda på. Jag vet att den borde bjuda på massor av plugg men jag vet inte om jag kanske ska ta och sova lite för en gångs skull. Skulle ju inte sitta helt fel.

PUSSPUSS


Mår piss

Usch och bläää ad jag mår skit idag.. inte roligt det. Hostar som en 90 årig kärring som har rökt hela sitt liv, snorar 11:an nonstop och febern ligger hela tiden och lurar. Jag hatar alvedon.. Man skulle ju kunna ta 10 stycken innan det märks någon effekt. Nej, tacka vet jag ipren. Dom är det krut i! haha mongo..

Skulle haft konditionstest på idrotten idag också.. Mm för det hade ju säkert gått bra? hehe skulle inte ens vilja veta. Iofs var jag sjuk för sex veckor sedan också när vi tog det första konditionstesten. Då va jag näst sämst av alla treor, fitness. Men skulle jag gjort det idag hade jag nog fanimej vart sämt av alla. Så det var liksom ingen idé.

Får hålla tummarna för att min sjuka försvinner om nån timme. Det är ju fredag så jag är sugen på att göra något ruligt. Gå ut vete fan om jag vill lägga pengar på.. Men annars åker jag ut med Claudia och Vera för en plugg/chill kväll i skogen. Annars blir det väl mysfredag bara antar jag.

Nej, nu ska jag plooogga!

PUSSPUSS


God morgon.

Morn morn på er.

Fan, jag som skulle sova till ett idag hade jag planerat.. Somnade långt efter fyra någon gång och vaknade klarvaken innan åtta. Men det var kanske lika bra att inte sova bort hela dagen, nu kanske jag kan få lite plugg gjort i alla fall. Men nu ska jag bara chilla, dricka te och kolla på Vänner. Efter det och förhoppningsvist lite plugg ska jag nog träffa Nattispattis och spana in nya solariet. Början bli vit som en höneskit.

PUSSPUSS


Somras, brun som en peppris.

Ååååh sjuk och äcklig..

Jag vill inte va sjuk.. Snora och köra elvan som värsta dagisungen, hosta så skallen sprängs och ha feber så man skakar är inget jag behöver just nu.. Horsjuka.. Här har man haft lov och vilat upp sig någorlunda, så pluggar man gärnet sista dagarna och är nästan redo för skiten igen.. Så blir man sjuk. Lärarna kommer stycka mig.. ångestfaaaan. Jaja sista klaget för idag. Imorn ska jag försöka hitta nån som kan fixa word på min dator så jag blir klart med lite skit också.

Godnatt.

PUSS


saknar den här fjärten också. <3

Haaa?

Ni hade nästan gett upp hoppet va? ;)

Nej har grävt upp mig ur deppträsket en smula så nu kan jag uttrycka mig på nätet igen utan att göra bort mig totalt inför alla när jag får mina anfall.. hehe anyway, tänkte ge det här med blogg en ny chans, uppmuntra mig nu så jag inte vissnar igen ok?

PUSS


bye bye trash, hej hej nya tag.

RSS 2.0