Lite uppdatering.

Har ju varit lite små lat på senaste tiden med det här med bloggen. Men det har väl ändå ingen lidit av med tanke på att det inte är direkt många som intresserar sig i att läsa denna skit. Men jag skriver för min egen skull så jag kommer ihåg datum man har gjort något kul och så :)

Nu ska jag pysa ver till claudia!


PUSSY





Stackars Nathalie har fått fluss i sin hals.


Vart tog solen vägen?

Dagen började med äcklig orientering med Ellie, Jessica, Josse och Nassit. Vi skulle vara duktiga och köra på MVG, och det gjorde vi också. Det tråkiga var bara att vi var sämst och inte hittade vissa kontrollen och kom 45 minuter försent. Fan va duktiga vi är!

Sen blev det lite stek på gräset utanför Claudia med henne, vera, emma och ellie. Skönt som satan var det så vi gick ner till hamnen och hämtade Claudias lön av bitterfittan herself. Sen blev det en matbit på Café latte. När vi skulle dra sen så hade solen gått och dött för den syntes ingenstans och det var svinkallt. Det suckar vi på...

Jag hatar min jävla allergi. Har kört elvan hela dagen.. ÅÅÅÅH!


Stiiilla naatt, heeliiga naatt..

*SPYR*

Nej nu är sommaren här på riktigt känns det som. Underbart! Så nu kommer lite bilder från dagens njutning av det fina och inte alls för varna sommarvädret!










Har bilder från hamnen också men jag lyckades tappa bort dem på datorn.
Jag är ett tekniskt snillebarn! Nu är det nog snart sovdags om jag ska orka
orientera imorn.. Hurraa..


GODNATT PUSS

Lewenhaupts.blogg.se!

spana in den snyggingen;)

Sommarn är häär!

Så skönt! Har varit över tjugo grader varmt hela dagen. Skolan gick fort eftersom jag slapp ryskan på slutet. Sen blev det hem och lämna stora tunga pluggisväskan för att sen ta cykeln i racerfart ner på stan för en snabbis med nattis-gull. Nu sitter jag bara hemma och chillar eftersom jag tog ut mig helt igår med lite plugg på kvällskvisten.. Nu är det bara tio saker kvar (prov+arbeten) sen är sommarlovet här!

Ikväll blir det förhoppningsvis en glass i hamnen med Nathalie<3


PUSS GOTT FOLK


UA.

nu kommer lite bilder från ukraina.



Uttråkaaaad!

Sitter fortfarande ensan i lägenheten.. Vad fan ska man hitta på? Första dagen på långhelgen och här sitter man ensam som den riktiga jävla losern man är...






Favoriterna


Nya för idag



Nej, nu måste jag fan hitta på nått...

Chilldag.

Va i skolan två sekunder typ, sen blev det lite mys med mackor och kakor hemma hos claudia med Lina, jessica, emma och ellie. Trevligt värre när det spöregnade och åska utav bara helvete. Sen skjutsade Lilla Azz ner mig till stan för att sedan åka, då kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till Stenkulla för en liten jobbintervju så nu är sommarjobbet kirrat! tack pappa! 16 000 sitter ju inte fel i slutet av sommaren ;)

Sedan kom Nattis ner till stan med mig, mysigt mysigt. Köpte skor, fikade och bara gick omkring. Skönt att träffa alla söta människor som man har saknat så mkt.

Föresten är det färdigdeppat för min del. Ska ta mig i kragen nu!


PUSS PÅ DET

Ensam hemma.

Har varit ensam hemma typ hela dagen, bortsett från taxen. Han är nyklippt förövrigt. hehe ser ut som en liten valp med mustach. Så söt! Nu låter det som att mamma och Pata är i hissen på väg upp.

Hade en diskussion med Ellie-snyggot förut. Kom fram till ett antal frågor som både hon och jag inte kunde komma på något bra svar till. Aja saker är ju som dem är.

Ska fira att jag inte är ensam hemma nu!

PUSS!

Jetlag är min nya vän.

När man är utomlands tre gånger på en månad är det lätt att känna av lite jetlag. Speciellt efter den här veckan. Somnade åtta igårkväll (vilket är tidigt för att vara mig). Sen råkade jag vakna extra tidigt i morse. När jag skulle säga hejdå till Micke lät den ungefär:

-"Hejdå, jag måste skynda mig nu."
-"Vart fan ska du?"
-"Till skolan såklart?!"
-"Men va fan, klockan är bara sju."
-"oooops."

Sen sov jag vidare en timme.

Skoldagen började med idrott vilket jag inte var med på, sjuk och trött. Sen var det ingen engelska trodde jag för Jessicafisen sa att vi hade nationella vilket visst råkade vara idag, så det missade jag. Då tröståt jag lite lunch med gull-elin och gull-frida. Efter det blev det taxpromenad, powernap, mat, chill vid datorn och nu sitter jag kvar här och lökar. Ska klippa mig snart och sen är det sovdags!

PUSS PÅ ER


Back to buisness.

Ja då var man hemma i verkligheten igen. Det har vart en helt sjuk vecka borta i landet U. Kan väl sammanfatta det lite:
- Inget vatten
- Ingen toalett
- Nästan alla matförgiftade
- Jag svimmade
- Bajsa ute varje dag
- Skumma typer

Men nu efteråt så saknar jag det faktiskt. Saknar våra ukrainare mest, söta små människor.

Gammelbajsby=Ett helvete


Ja som jag skrev tidigare så åkte vi till gammelsvensk by i torsdags. Det började med ett spöktåg från Sovjet tiden. Vi åkte i typ 13 timmar. Det vart väl rätt mysigt ändå när rädslan hade lagt sig. Sen blev det att åka minibuss ut till själva byn, bara det tog väl en och en halvtimme för vägarna är värdelösa. Tror jag fick hjärnskakning och bröt ryggen lite.. Men sen kom vi iaf fram till en liten by av bajshyddor och träffade Maria Malmas, höhöhö. Där fick bara 4 pers plats så jag, wanja, adam och claudia fick åka till nån annan tant och sova där.
Hon var pengakåt och skulle ha 50 dollar för att vi fick sova i en av hennes bajshyddor, utan toalett och utan vatten. Jag och claudia fick våran härliga hämnd till slut.
På grund av äcklig mat och äcklig omgivning vart alla utom jag claudia och adam matförgiftade. Julia, mattias, inna, wanjamaria spydde och mådde dåligt.
Så det var bara att ta sovjet spöktåget tillbaka till torrbollen lena och alla andra.
jag vill hem

Det tar på krafterna.


Det är precis vad det gör här i ukraina. Vi är på museer varje dag och går på stan och dricker och myser och har det trevligt. Men sen när man kommer hem för att få lite efterlängtad sömn kommer man på att sängen är hårdare än golvet:P måste dra
PUSSPUSSS

jag lever!


Nu har jag klarat av de två första dagarna i ukraina! och jag lever till och med.. jag ska dra vad vi har sysslat med i två dagar. den här datorn gör mig galen btw.. vi åkte iaf från nyköping kvart över sex på morgonen, svimmade lite. sen kom vi till arlanda och så svimmade jag när vi checkade in... brabra..

sen mötte våra familjer oss på flygplatsen i kiev. lena som jag bor hos äger på svenska. hennes familj är jätte gullig. inte ett dugg pervers. hehe man vet aldrig med ryssar. igår chillade vi lite och drack öl. och idag har vi varit på balett.. män i trikåer är inte min grej. tacka vet jag mikael. sen stack vi ut till nått cafe och drack lite godsaker.

imorn ska vi till deras skola igen och glänsa lite med våran ryska och sen blir det lite utflykter och sen är det chillfest hos nån av ungarna här. kan bli kul.

jag saknar er där hemma.. det är riktigt tomt utan er..

mikael häggberg. hjärta hjärta..

cp dator.
detta är Lena

Ukraina here I come!

Japp, nu är snart den 11:e, vilket betyder att den fruktade dagen är snart här. Jag, Claudia och de andra som läser ryska pluss två lärare åker till Ukraina. Vi kommer bo ensamma hos olika familjer och göra massa besök och grejer. Hoppas hoppas hoppas att vecka kommer gå riktigt fort. Jag kommer älska Sverige efter denna frustrerande tid.

Idag har jag haft ont i magen (resfeber) vart på möte, träffat claudia så vi kunde lugna våra nerver med ciggaretter och skitsnack. Det hjälpte tills jag kom hem. Men nu är söt Jessica här så jag ska leka med henne och så hoppas vi att Nattis vill titta förbi också :)

Ni kan läsa min blogg om helvetet i Ukraina hela veckan för jag kommer ha tillgång till dator. ett + iaf.



PUSSPUSS



Bakisdag.

Gårdagen började med en tråkig skoldag, sedan gick jag hem
föar att ta ut taxen, och efter det blev det en pluggfika på Birgers så
nu är jag och Jessica typ klara med att kompletera vårat miniprojekt.

Runt femtiden kom Nattis till mig för lite fix och sprito. Sedan bar det
av till Claudia som för övrigt fyllde hela arton år. Sen var det tellus för
hela slanten kvällen/natten. Jag och Nattis sov hos mig och det snarkades
vid fyra tiden.

Skolan kunde ju glömma att jag skulle sätta min fot där idag men så blev
icke fallt eftersom min ryskalärare ringde och ville att jag skull komma och
lämna mitt pass.




Usch. Det påminner mig om att jag åker till Ukraina på måndag. Jag
blir fan gråtfärdig bara av att tänka på det. Jag vill inte. Jag vill verkligen
inte bo hos en främmande familj som inte kan ett ord svenska och
värdelös engelska. Jag vill inte vara tvingad att bära klänning. Jag vill inte
vara ifrån alla älsklingar här i sverige en hel vecka. Jag dör hellre:(





FAAAN

RSS 2.0