katterna är galna :O

haha morris springer omkring och jamar satan och babbsan sprattlar och skuttar efter haha så söta! :) saknar min lilla Lakris nu.

Sitter hemma och är inte ett dugg bakis för en gångs skull, så jävla skönt med tanke på att jag drack lika mycket som vanligt igår, superbraa! ;D Var på förfest och krogen md rickard, hans bror och deras vänner igår. Gick dock hem i regnet från stan så lär ju säkert bli förkyld nu..

Nu ska jag hoppa på min karl som ligger i soffan och hittills har kallat mig fuling och tandapa haha :)

PUSS


huwääh så tröött..

Sov som en påse skit i natt. Det spöregnade och Lilla Bäbis gnagde och gnagde på sin lilla bur.. Men men nu är jag uppe och vaken iaf så snart bär det av mot stan med älsklingen. <3 Skulle egentligen ha åkt till liseberg och götet idag men nehe det gick inte..

Lägger ut lite bilder från sjön osv..

på hampus båt
jag på Hampa-Pampas båt

mjau min snygging <3

han å hon

haha orkar verkligen inte lägga ut fler.. blogg.se är fett segt.. Och nu är jag sur också. inlägget skulle laddats upp vid elva men allt är segt och det gick åt helvete så sket i det.. rickard sover, babbsan sover, den andra katten sover det regnar, det är mörkt.. En öl kanske? JAPP

( bilderna laddar jag upp på face ist. )


gaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!1

SÅÅ SUR!!!! JÄVLA SKITHELVETE! HAR FAN SETT FRAM EMOT DET HÄR I TVÅ ÅR OCH SÅ SKA DET ÄNDRAS DAGEN INNAN!!! TOKIG BLIR JAG TAMIGFAN.


NU SKA JAG BLI FULL

myyys!

Igår var vi ute på sjön med Hampus, superkul. Har massa roliga bilder som jag lägger ut senare idag. Bland annat på när rickard och hampus åkte ring efter båten haha :)

Mysigaste nånsin inatt, jag och frida gjorde massor av te och åkte och nattbadade nakna i hagen. Åh jag upptäckte att jag visst är extremt mörkrädd, håll på att skita på mig så fort det hoppade en fisk.. Så var det tre fladdermöss som flög runt oss supernära också huuuh! Men det var iaf jätte mysigt, och varmt! Har massa bilder från det också som kommer senare. 

Nu ska jag pussa på min underbara karl! 

<3

blöö!

Hahah baby spelade in när jag "sjöng" förut idag, mycket vackert måste jag erkänna.. Efter det iaf, så blev det stan med Jessi och Claudia, supermysigt <3

Just nu sitter jag med Hampa-Pampa och RickPick och försöker övertala dem att måndag är en alldeles utmärkt dag att dricka lite sprit på ;)

btw så lär jag inte färga håret mer idag, har inget rödfärg bara blond :(

sååhär ska vi ha det!


slappardag

Idag är det en riktig jävla slappardag känns det som. Jag är risig och tröt och det är pisseväder ute. Funderar på om jag kanske ska färga klart håret idag också. Ska göra massa mer breda slingor och sedan ska de också bli illröda. höhö fett coolt. Sedan skulle kanske Dennis komma förbi och spela musik med Rick :)

Nu är det frulle dags

PUSS

dödssjuk

Förut idag var stackars Matilda allvarligt dödssjuk. Hon hade precis målat hos sin far samt ätit middag där med familj och pojkvän. På hemresan så kände Matilda ett stark obehag i hela kroppen och sekunder senare attackerade ett hemskt virus. Detta virus innebar extrem smärta i mage, akut hög feber samt en hemsk snorattack. Nu efter alvedon och godis kan jag lyckligt meddela att Matilda är som förr; frisk, glad, stark och kåt!

Haha, nej med seriöst jag mådde piss förut :P

Bästa utekvällen igår med min finaste Frida! <3 Älsklingen min var underbar som vanligt och hämtade oss i spöregn kl 2. på natten. Nu blir det te, cigg och myseguuz.

PUSS PÅ DET

föresten hatar jag att solen har svikit mig :(


sTjÄrT

Ett tag sedan jag skrev nu.. De senaste dagarna har jag vart ute hos far och målat lite panel till verandan som farsgöbben håller på att skapa :P superduktig var jag minsann! Sedan var jag på begravning i tordags.. Usch så jobbigt det är. Fyyyy..!

Annars jag jag vart med älskling och Hampa-pampa. Idag fick jag taveldukar, akrylfärger och penslar av min finaste så nu kanske jag ska sätta igång och måla igen.. Får se om jag törs haha :)

Ikväll blir det säkert utgång med världens finaste vän, frida alltså :) Skulle sitta fint, synd bara att vädret suger gammal åsnepenis..

PUSS PÅ ER

från te mys på ballen med de bästa <3 jag ser skabbig och drogad ut määhähä


heej vänner

Hej kompisar.

Sitter just nu i vardagsrummet med Rick och Hampus och lyssnar på Stefan Sundström. Märklig snubbe det där :) Älskling har slängt isär sängen vår för idag ska vi få oss en ny av Catha och Totte, supernice! :) Så vi ska förmodligen hjälpa dem att flytta lite senare tror jag.

Sedan hoppas jag att det blir massa bad och chill.

Föresten så har jag världens underbaraste och finaste pojkvän,

PUSS


jag och underbara Frida <3

tjaaa

vaknade nyss.. Min jävla hosta håller fortfarande i sig. Över fyra veckor har jag hostat som en slemboll.. Inte okej.

igår var vi hos Hampus och grillade, så jävla gott var det :) pommes, färska grillade champinjoner, bea-sås, halloumi och mozzarella. ooooh. :)

Min sluta röka skit gick åt helvete förresten. :(


tjaaa

vaknade nyss.. Min jävla hosta håller fortfarande i sig. Över fyra veckor har jag hostat som en slemboll.. Inte okej.

igår var vi hos Hampus och grillade, så jävla gott var det :) pommes, färska grillade champinjoner, bea-sås, halloumi och mozzarella. ooooh. :)

Min sluta röka skit gick åt helvete förresten. :(


Superbra kväll igår!

Gårdagen var superduper rolig. Jag, Älskling, Henke, Totte och Catta och två pojkar till var ute Hos Hampus och drack öl, spelade musik och chillade. Supermysigt var det. :) Sedan kom min älsklings Frida ut också. Puss på det!

Nu har jag precis pussat rickpick hejdå, han Hampus och Henke ska ut på sjön och härja, jag orkade inte :P Taggar inför ikväll istället då det blir öl och mys med Frida, Frida och Elin förhoppningsvis! Det var typ hundra år sedan vi kunde ses alla fyra så jag hoppas verkligen att ingen ångrar sig för då jävlar haha :)

Nu fick jag cravings efter pannkaka.. Hoppas vi har allting hemma..

PUSS!


catta, totte, pojke 1, pojke 2

Catta :)


Totte


haha jisses..


Totte och hampus (som stolt visar upp sin far ;P )


morn

Åhh så trööt jag är.. Hade satt klockan på tio för att hänga med Jessi och Claudia och bada, men då hade jessica skickat sms och kunde inte så jag hade vaknat i onödaan. :( Men men lika bra att vara uppe tidigt så man inte sover bort hela dagen. Det är ju faktiskt en viktig dag idag:

jag ska sluta röka idag!

Hahah vi får väl se hur det går.. Så många gånger som jag har försökt. :P Blir sån jävla bitterfita när ja är röksugen det är det som är jobbigt. Iaf för min älskling :P


Hellu

Nyss hemkommen efter en trevlig kväll ute i skogen hos Hampus aka Ozzy. Blev lite kaffedrickning och skitsnack med älsklingen, hampus, henke, ceasar och herr nisse. Mycket trevligt :)

Denna dag har jag vart och badat med Rick och Malin.. Eller dem badade som sälar och jag stod och kärring doppade mig :P Men men det va mysigt, och jävligt välbehövligt i denna värme. Sedan blev det middag med lindblommarna och Wii turnering. (jag vann såklart!)

Nu ska jag försöka bli trött trots allt kaffe :P Lycka till med det.. Imorn blir det stek med Jessica och Claudia.

GODNATT!


godmorgon

Vaknade för ett litet tag sedan, pissväder ute såklart. Mn kan va skönt så man kan sitta inne och chilla med gott samvete. Det är värre för claudia och co som ska ut på sjön och ha det superdupermysigt idag.. Själv ska jag till biblioteket och lämna böcker som ät typ tusen år försenade och sen ska väl hem och självdö lite.

Morris har snygg stil när han sover btw


godmorgon

Vaknade för ett litet tag sedan, pissväder ute såklart. Mn kan va skönt så man kan sitta inne och chilla med gott samvete. Det är värre för claudia och co som ska ut på sjön och ha det superdupermysigt idag.. Själv ska jag till biblioteket och lämna böcker som ät typ tusen år försenade och sen ska väl hem och självdö lite.

Morris har snygg stil när han sover btw


Smälter

Det är så galet jävla varmt så man vet inte vart man ska ta vägen riktigt. Tur att det är svalare i lägenheten. Igår var vi i Västerås med stjärtis och hans far m.f. Supermysigt men äckligt varmt. Låg i skuggan av bilen och försökte överleva haha.

Idag ska jag väl kunna hitta på nått  kul att göra.. Vi får väl se;)


Hej människor

Jag ska lägga ut bilder på håret, ska bara färga lite mer slingor och göra det rödare innan så man ser lite skillnad :) Men är jävligt nöjd faktisk.

Eftersom ingen som lovat höra av sig har gjort det så kan ni slänga er i väggen.. Jag orkar inte bry mig. Säga massa saker om att hitta på nått kul, sen inte höra av sig. Och jag är en dissare? Mmm in my ass.. Kul, verkligen skitkul. Såna människor jag älskar.

Just nu sitter jag och tittar på när rickard tattuerar nån victor. Ser bra ut än så länge, härifrån iallafall :p Har varit en rätt lugn dag idag. Va på stan med rick som köte saker till sin nya trickcykel, sedan slängde vi runt lite här och där.





RÖDHÅRIG!

Jag fick en snilleblixt häromdagen när jag satt i bilen och väntade på älskling. Att jag skulle ta och bli rödhårig. Så nu är jag det! Färgade blonda slingor igår som är knallröda nu typ, vart inte så stor skillnad i det håret som var svart inan såklart, men ska fixa till det någon dag. Får se hur resultatet blev när det är torkat och plattat också. Men det är ju alltid kul att få lite omväxling.

Nu blir det kaffe och cigg.


lektant Matilda Öberg

Sitter här framför Jennys minidator och försöker komma på hur jag ska underhålla lillkillen wille. Jenny var tvungen att åka till sin mamma vid fyra i morse och padre skulle på tävlingar i Bottnaryd så jag har varit barnvakt hela dagen lång. Gjorde frukost, åkte och handlade, åkte till Lillsjön och badade och nu har jag nyss gjort lunch åt mig, wille och rickard. Nu går wille runt och har tråkigt för jag kommer inte in i garaget där alla bollar och skit finns att leka med och inga av hans vänner svarar i telefon. Hur ska jag underhålla lillpöjken???

Jag får komma på nått..


hittade en supersexig bild på jennys dator :P
jenny, pata, jag

RSS 2.0