godmorgon min vän.

Sitter här och hostar som vanligt, alltså ingen skola för min del idag.. Va synd! Nej men ärligt talat så är det lite synd med tanke på att jag ligger typ två veckor efter tack vare visa ukrainare... Hatar all jävla stress. Religionprov imorn, två böcker att läsa, kompendiet i psykosocialt arbete, riter-rapport, projekt arbete, Gudstjänst-arbete, historia skiten, geografi (vilket jag inte har den blekfetaste om vad vi sysslar med?!) och massa massa mer skit.. Det mesta av det ska in dem närmsta veckorna också.. Jag hatar skolan.

Var i alla fall nyss och mötte min söta claudia vid coop en snabbis. Men hon var tvungen att kila vidare till ryskan, stackarn. Jag lider med dig. Själv ska jag gå och begrava mig i skolböcker.. Vill       inte       !


Duktig flicka.

Vaknade tidigt som fan idag, typ vid tio, så jag gick upp och satte mig framför datorn och töntade mig tills micke vaknade vid halv ett tiden. Sedan kom claudia så vi släpade oss hem till henne, snackade lite skit, ramlade ner i sängen, jag packa lite saker och drog hem igen. Diskade ett jävla berg med disk, städa mitt äckliga rum och lite annat, lagade mat som försvann lika fort och nu måste jag sätta mig och plugga..

ingen super dag med andra ord.

PUSSPUSS!


Snälla?!

Jag vill bara ha sommar nu. Hatar när den tar slut. Steka, värme, sommarnätter... Åh baaaajs! Ge mig sommar.


Host host.

Sitter i soffan och hostar som en tok och tittar på Simpsons. Orkar nog inte mycket mer just nu. Var ute på Tellus igår med bland annat Claudia, Anna, Vera, Johanna och Emeli. Mycket ruligt. Så idag mår man väl som man förtjänar, men va fan det är bara mysigt att va bakis. Ligga i soffan med datorn i knät, tv`n på och äta nonstop. Låter som en perfekt dag för mig! Sedan kommer nog Mikey också och underhåller mig.

PUSSPUSS!


min hjärna sjunger

Hey ladies drop it down
Just want to see you touch the ground
Don't be shy girl go Banaza
Shake ya body like a belly dancer

PUSSY!<3

Va fan?!

Jag ska nog bli lesbisk så man slipper detta! Perversa kåtslynor.




Jag är sjuk!

Jag är sjuuk! Claudia bajsan har smittat mig med snor.. Men just nu är det bara positvt som satan för det betyder att jag inte kan följa med till kolmården med ukrain people! Yeeey! Skönt att få vara lite ledig även om mitt hat vände liite igår.

Vi var på grönan igår och efter det åkte vi hem och käkade och sedan kom Micke och Rickard och hämtade oss så vi åkte en sväng och sedan hem till Rickard. Kul som fan att sitta och snacka tre svennar och två ukrainers. Han visade vilka tatueringar han hade gjort på folk och Nadja ville ha en så hon kanske får en idag. Fast höjdpunkten på hela dagen var att träffa min gullis!

PUSSPUSS!

Sleten

Sliten som faan sitter, eller ligger, man här på vardagsrumsgolvet. Rummet är upptaget av en ukrainsk tjej som heter Lena. För dem som inte vet så är vi som läser ryska typ utbytesstudenter och var hos dem i Ukraina i maj och nu har dem kommit hit för att bo hos oss i en vecka.

Det har gått två dagar. Jag vill ha onsdag!

frukost time

Nu sitter vi tre och käkar frulle ute i vår lilla stuga. mysigt det. igår hade vi chill i stugan, tog en sväng på stan och spelade kortspel med m&m. nu ska vi chilla vidare,

PUSSPUSS

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

HAHAHAHAHAHAH JAG DÖR NOG AV SKRAAAAT HAHAHAHAHAH!

Skolsug.

Ja, sitter i skolan och muppar som vanligt nu för tiden. Jessica pös iväg för mormor Sonja skulle ha ett snack med henne. Haha hoppas du får smisk azzeli! Själv ska jag skriva våran projektplan på datorn nu så vi kan lämna in den denna vecka och börja arbetet nästa vecka..

Imorn sticker jag Elin och fröken Ringholm iväg på en roadtrip upp till Värmland. Ska bli skit kul! Massa bilåkande, marknad, och bo ute på landet i en liten stuga utan värme.. Ska dansa för mina älsklingar så det blir lite heat i stugan;) Sedan får det bli spel och lekar hela natten tycker jag.

Kommer hem på Söndag tror jag. Men nu ska jag som sagt skriva in projektplanen och sedan leta upp Elin för att skriva packlista!! ha det bra mina vänner!

PUSSPUSS!

RSS 2.0