hej kompisar

Chilldag idag så det bara skriker om det, men det är man värd efter att ha blivit väckt av fulla människor som ringer och stör min skönhetssömn. Har städat, tvättat och fixat här hemma med min älskling. Ska snart baka massa chokladmuffins för dom andra var det visst nån lömsk man som hade smygätit av varje morgon så dom var visst slut. Hm..

Men först blir det en cigg, ska bara försöka flytta bort min bebbefrån knät så hon inte vaknar :P

PUSSEN

Rickard har fixat i ordning tatueringsgrejerna så nu får folk koma och tatuera sig. KOM KOM


Senaste han gjorde på Robert, inte klar än, men den blir nog superbra :)


plockade en hel (!) icakasse med trattisar igår föresten, fett gooott ! :)


freeedaag!

Idag är det fredag kompisar!! :D woohooooo. Älskade helg. Betalade nyss mitt livs första räkning.. fett svårt och super irriterande men nu är det gjort iaf.. jävla svenskt skolfoto å tvinga mig på mina älskade peningar :(

Idag ska vi åka runt så Rick kan hämta pengar och öl för lite tatueringar han gjort på sista tiden. Sedan ska vi till Stigtomta och gå en lång promenad! :D Fett mysigt, älskar stigis. Man får så mysiga flashbacks från när man va liten och busade runt där. :)

Får se vad kvällen bjuder på. :)

PUSS SÅ LÄNGE

slänger in bilder sen när jag har letat reda på sladdfan

bästa <3

Hade världens mysigaste dag igår hos Claudia ute i Kisäng, dvs mina gamla hemtrakter. Åkte dit med Jessi och mötte claud och Vera utanför huset så gick vi till ica, (fett långt), och tillbaka. Sedan fick vi för oss att kötta rätt ut i skogen för att hitta svamp och satan så mycket trattkantareller vi hittade! En icakasse typ. Efter det fick vi en ny briljant idé, att gå och fiska lite. Så det gjorde vi, blev ingen fiskjävel men det nappade, Claudia va bara för slow på att dra upp ;) Sedan helt plötsligt bara sådär helt utan vidare hade vi nio kräftor så vi gick hem och lagade fetaste buffén till oss själva. Suuperduper gott! :)

Somnade vid fem i morse, varken jag, jessi eller claudia va trötta så vi målade naglarna, åt jordnöttsringar och krigade istället. Sen kollade vi om det fanns några roliga änniskor på chatroulette med det gjorde det inte så vi somnade till slut.

Idag har jag pysslat claudia lite, som var såå dödssjuk så. :P Sedan kom Rck och hämtade oss så jag har bara chillat hela kvällen. Nu tatuerar Rickard Robert, får se hur det blir snart :)

Lägger in bilder imorn för nu ska jag ha te.

PUSSEN

sådär!

Nu har jag gjort det alla andra också gör idag, röstat. Men jag har även hunnit med att vara sjuukt äckligt yber bakis efter gårdagen på volym med claudia och jessica. Rulig kväll. Men shit så dåligt jag mådde förut.. drack inte ens mycket igår :S Har vart och handlt mat och nya kuddar med älsklingen min också så inatt ska jag sova som en prinsessa :)

Nu ser jag att rickard har lämnat datorn med facebook uppe, facerape time!

dessa jävla nissar

Kollar på nån jävla politikdebattshit på ettan. Vuxna människor i kostym som hånflinar och talar i mun på varandra. Och det är dessa fucking pajjasar som ska styra vårat land? Herregud.. Det är bara den som är bäst på att tala och övertala, Freddan och Moona t.ex, som lyckas skaffa förtroende hos folket. Alla snackar samma bullshit, med olika lösningar, men det är klart man lyssnar på den som låter bäst och knäcker de andra. Allas lösningar skulle säkert funka eller skita sig lika mycket. Förutom nissen i KD som bara står där i sin rosa slips och inte vet vad han ska säga utan bara hånar de andra. Gubbjävel. Rickard sa nyss att Sverigedemokraterna är det tredje största partiet i sverige just nu och det förvånar mig inte. Dom driver sin största fråga bra, ingen annan vågar ta upp den och dom kan fan behöva röra om lite i den här jävla soppan.


mysbild

poo poo

Sitter och mysglor på tv´n efter en liter te och funderingar på vad jag ska göra en fredag som denna. Tror inte det blir krogen iallafall. Är så jävla less på tråkiga tellus och volym har i Nyköping.. Ska iaf titta på när Rickard tatuerar sin kusin Elin, sedan ska vi övertala Stefan så jag får tatuera han lite, hähä! Fett kul att tatuera, jag gjorde det på Rickard häromdan och guuuu så vackert det blev! Inte alls skakigt..

Man kanske skulle ta och måla klart tavlan idag? Är fett sugen på att börja på Sailor Jerry tavlan som Rick har beställt :)

mitt mästerverk på älskling ;)


Fridus var här igår ich lekte med mig, blev mysfika på stan och massa skratt, sedan la hon in bilderna från när vi nattbadade, <3


..

Kalla mig bitterfitta, jag skiter i det, nu måste jag bara avreagera mig lite. Är så jävla arg och besviken så det är inte sant.. Tänker inte säga på vem eller vilka, det är ovesäntligt. Arg på mig själv också, för att jag har bett om ursäkt då det egentligen inte har vart jag som gjort fel. Skyll på mig att jag inte hör av mig, skyll på mig att jag är en dålig vän, skratta och snacka skit om mig det rör mig inte i ryggen. Hur fan beter ni er själva????

Hoppas ni kan titta er i spegeln utan att äcklas av den elaka, falska, lögnaren som stirrar tillbaka på er.


Tröttis

Uuuush så trött jag är, satt och kollade på film igår/natt, baby sov bredvid. Mys. Och min lilla bäbiskisse smög omkring på Morris och kände sig busig. Haha nyss, när vi va ute och rökte, glömde jag att jag hade frukosten på bordet fortfarande. Sedan när vi kom in igen stog hon på bordet och smaskade i sig hallonkräm och mjölk, sedan när jag lyfte bort henne satt min fralla fast i hennes klor hahah:D gulle

Idag blir det nog n chilldag känner jag. Ska till mor och fira hene senare. Måste bara komma på vad fan jag ska köpa till henne? Inte en susning på vad hon kanske vill ha.


gulleplutten i rickards knä :) <3


mysis

Sitter just nu i soffan med en liten grå halvnorsk skogskatt på nio veckor i mitt knä. Hon är såå jävla söt så det är inte sant. Vi var och köpte henne igår. Slänger upp lite bilder på min lilla gosetuss <3 Synd bara att Babbsan inte är lika glad, men det kommer väl. Morrisen är inte speciellt sur, mer nyfiken. Först va han rädd haha sötis :) Pipen heter lilla bäbisen, inte vi som döpte henne men det passar rätt bra för hon piper rätt duktigt:P

Hihi ååh nu sover hon! :) <3

en hungrig liten tuss

nyfiken


myse <3


hon har inte riktigt växt i öronen ännu :P


asså kolla så liiten!


god morgon stjärtisar

Fy fan jag drömde om skolan inatt! Snacka om mardröm. Inte konstigt att jag hade byggt ett fort i sängen haha. Saknar verkligen inte skiten Alla sa att tvåan skulle vara jobbigast med läxor och så "i trean har ni nästan bara PA att tänka på" Mmm in my ass att vi hade! Prov, läxor, föredrag, arbeten mm heeela jävla tiden. Tycker synd om dem som går i trean nu. Usch, värsta jag vart med om.

Ska försöka få lite skit gjort idag.. Städa hos bäbisen, diska och sån skit, köpa tights, hårspray, linnen, nagellack och kanske nått mer.. Ringa min bästa Frida också och det där jobbgrejset.. Dags att ta tag i sitt liv nu kanske. Måste måla klart tavlan också hm..


Jisses

Åh herregud vilken jävla dag! Förstår inte hur man kan vara så jävla korkad, egoistisk, dum i huvet, och hjärndöd!

Oooh vilket damp jag vaknade av.

Kan ju bara säga att min älskade Frida är den underbaraste finaste människan som finns. <3

Var iallafall nere på banken idag så nu finns mina efterlängtade skattecash på kontot. Usch jag vet hur fort det kommer att ta slut haha :P Är nog världens sämsta på att hålla i pengar.. Men men va fan de är ju till för att spenderas ;)

Jag och Älsklings Rick funderar på att köpa en liten kissebäbis. Så jävla sugen på en liten gulletuss!


helloo

Har vart en fucking bitterfitta hela dagen typ.. Är så jävla less på falska jävla människor. Man märker vilka som är ens riktiga vänner och vilka som bara fanns där när det passade dom. Ni kan bara gå och dö faktiskt.

Igår låg jag bara hemma i soffan med älskling och va superbakis. Sedan kom Frida babe in till oss, så blev det lite kinamat och mumsmums, helt okej.

I Lördags hade jag bästa kvällen på länge med underbara finaste Em. Den flickan gör mig så jävla glad. Vi satt hemma hos Patrik och drack med lite folk och sjöng :) Sedan blev det Fika, är skapligt less på Nyköpings klubbar..
Har iallafall avreagerat mig med aggressiv hög musik och gått loss på att städa som en idiot så nu är jag heelt slut. Ska sätta mig och måla lite och rensa huvudet.


mitt <3

wiee

Trevlig kväll igår, satt hemma hos Rick och mig och drack lite med Stefan, Anders, och några till :P Eller jag drack inte speciellt mycket, två groggar bara. Älsklingen däremot haha ;) jisses.

Jag ska sälja tavlor! woopidoooo!!!!!!!!!

Lägger in bilder å såå seen när jag har orkat hämta kamerasladden:P

PUSSEN

freedaag!

Idag är det fredag, då är humöret alltid på topp! Sitter och väntar på att Claudia ska vakna till liv. Hon har vart i Grekland en vecka med Paulina, så jävla fuskit! Hade jag fått tillbaka skattepengarna lite tidigare hade jag också kunnat åka. Börjar på utomlandsabstinens.. Sist vi åkte vart det ju jääävligt lyckat, förutom vulkanutbrottet på island så vi inte kom hem :P Men annars var det två underbara veckor.

Får se om det blir en fika med jesper och co också om den lömska pojken inte glömmer. Jao jao nu ska jag fixa varm choklad och lite frulle!

PUSS

vi va och hälsade på de här två igår också, Blajjblajj och Mamma <3


lite pics.

Så, nu kommer lite bilder

penslar, cool bild


målaa


de nya, utan konturer i mitten


såå.. alla bilder är som sagt Ed Hardy motiv, bilder från google


tröttis

Uuuwääh! Så jefla trött.. Rickards jävla jobbmobil ringde och väckte mig tusen miljarder gånger.. Sedan började bäbisen låta och sen kom Rick och pussade på mig = vaken.

Idag ska jag nog bara målaaa. Snart klar med tavlan med Ed Hardy motiven på.. Kanske lägger ut en bild när jag kommit en bit till. Sedan ska jag göra klart den lilla färgglada soom jag har börjat på, ahaha ser ut som jag käkat svamp och skissat upp den:P Men va fan det är kul.

äsch jag slänger upp en bild på dem båda sen så ska ni ge mig lite positiv respons, ok? ;)

PUSSEN

huvudväärk

Usch vaknade imorse med sån jävla huvudvärk. Och jag brukar aldrig ha ont i huvet :S Alltid ska det vara nått.. Har iaf tryckt i mig ipren så nu borde det snart gå över. inatt kunde jag sova iallafall, för ovanlighetens skull. Skönt som faaan :)

Får se vad denna dag bjuder på, funderar på att måla klart en grej jag började på igår. Sedan ska vi ju åka till Eskilstuna och träffa Oveee! haha

Nehejahapp, nu är det rökpaus, skulle ha slutat idag men näää.

PUSSEN

haha hittade en as gammal bild på mig igår, farlig tjej det där! :D


RSS 2.0