effektiv dag!

Idag har jag varit förjävla duktig alltså! :) Har setat hela dagen och skickat ut och skrivit CV´n och personliga brev till massor av olika företag och jobbsajter så nu jävlar. Ska till arbförmedlingen igen den andra. Ska fan tvinga dom att ge mig ett jobb. Behöver lite rutiner i vardagen.

Nu sitter jag och väntar på att Top Model ska börja, nya avsnitt wohoo! :) Haha ååh älskar det programmet. Ska nog ta mig lite te och känna mig extra duktig också.

PUSS


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skriver här för antar att du aldrig kollar här, det är 21 månader sen du gjorde slut med mig snart 2 år. Och jag kan inte sluta tänka på dig och du brukar alltid komma i mina drömmar. hade en dröm om dig för några dagar sen: det jag kommer ihåg var att jag kramade dig och frågade om du verkligen tyckte om mig fortfarande och du sa jag tycker verkligen om dig, allt kändes så äkta. Jag älskar dig fortfarande när jag väl tänker efter och kan verkligen inte binda mig med någon annan tjej det känns fel och får inte den känslan som jag fick av dig i början. Så många gånger som jag har velat skriva till dig hur jag verkligen känner och att jag saknar dig så jävla mycket att det gör ont men har tänkt att du behöver inte mig och att du har det så mycket bättre med honom. vet inte vart jag ska ta vägen och det känns som om det är dags för refrängen snart, ska bara våga. om det skulle vara så att du läste det här så är det bara att inte bry dig. men som sagt, i will always love you.

2011-07-12 @ 18:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0